VERY PERFECT HERB
Kapsul Herba VP
Ubat Kuat VERY PERFECT HERB, Dijamin Keras, Mantap dan Tahan Lama !!
Adakah situasi ini pernah berlaku?

Jika YA,

UBAT KUAT LELAKI
VERY PERFECT HERB
Adalah Jawapannya !!!
(UNTUK RAWATAN & JUGA MAINTENANCE LELAKI)
VERY PERFECT HERB

Merupakan campuran 100% herba yang membantu meningkatkan pengaliran darah ke zakar dan memberikan kesan ereksi yang lebih sempurna, padat dan keras. Ianya terbukti selamat.

Very perfect Herb juga membantu meningkatkan tahap kesihatan  dan seksual tidak kira lelaki mahupun wanita.
Merawat mati pucuk

Masalah lemah badan

Sakit-sakit badan

Resdung

Tekanan darah tinggi

Rawatan Kencing Manis


Thyroid

Letih-letih badan

Mandul

Batu karang

Masalah seksual wanita
Fungsi Lain Penggunaan VERY PERFECT HERB
Fungsi Sebenar VERY PERFECT HERB

Fungsi utama VERY PERFECT adalah seperti:

Meningkatkan pengeluaran hormon lelaki dan wanita serta membantu meningkatkan tahap kesuburan

Memberi tenaga dan membantu mereka yang mengalami masalah zakar yang sukar tegang dan kurang mantap.

Baik untuk ginjal, jantung dan hati. Juga membantu menguatkan tulang dan tisu badan.

Merangsang dan meningkatkan tahap kesihatan keseluruhan sistem badan.
Apakah Kandungan Herba Dalam VERY PERFECT HERB?
Radix Panax Notoginseng - 100mg (Ginseng Root Extract)

Digunakan sebagai tonik umum untuk membina dan menguatkan seluruh sistem imunisasi. Diterima sebagai tonik untuk jantung dan darah. Bertindak atas meridien ginjal dan jantung di mana pengaliran Qi  Meningkatkan kesuburan sperma. Melancarkan tahap tenaga dan fungsi seksual
Radix Acanthopanacis Senticosi - 80mg (Siberian Ginseng)

Membuang angin dan kelembapan, menguatkan tendon / urat dan tulang bagi penyakit sengal-sengal tulang yang teruk. Kesihatan jantung dan menenangkan fikiran. Meningkatkan tenaga. Untuk defisit limpa dengan masalah selera makan, berak cair dan kelesuan
Radix Rehmanniae Glutinosa - 80mg (Rehmania Root)

Digunakan untuk menambahpulih tenaga dan membantu masalah kencing manis, sembelit, kesulitan saluran kencing, kekurangan tenaga dan melindungi hati. Mengurangkan tekanan darah, menambahkan peredaran darah ke otak. Menguatkan tulang dan tisu-tisu serta boleh membantu kesuburan. Kesihatan Yin : digunakan untuk masalah Yin ginjal
Herba Epimedium Sagittatum - 80mg (Horny Goat Weed)

Membantu rangsangan ginjal, menguatkan tulang dan meningkatkan sistem imunisasi. Digunakan berabad lamanya di China sebagai tonik untuk sistem reproduktif dan tonik pemulihan. Meningkatkan tahap testosteran, pengeluaran sperma (air mani) dan merangsang saraf deria
Lycium Barbarum - 60mg (Chinese Wolfberry)

Penawar untuk ginjal, berkhasiat untuk paru-paru, baik untuk penglihatan dan mata. Menambahkan sperma dan meningkatkan tenaga. Baik untuk jantung dan hati. meningkatkan aliran darah, keanjalan pembuluh darah dan keupayaan seksual
Cara Pengambilan VERY PERFECT HERB
UNTUK PERAWATAN MASALAH LELAKI
(MATI PUCUK ATAU MASALAH LELAKI YANG SERIUS YANG BERLARUTAN LAMA MASANYA)


  1. Makan VERY PERFECT HERB 1 biji setiap pagi atau malam (selepas; 1-2 jam makan makanan berat dan 2 jam sebelum atau selepas makan ubat-ubatan klinik; jika ada)

  1. Amalkan makan dalam 3 sela masa ini - makan terus selama 10 hari setiap hari, 1 biji pada waktu yang sama setiap kali selepas makan, berhenti makan 2 hari, teruskan pada hari ke-13 selama 10 hari lagi, berhenti makan 2 hari, teruskan makan semula pada hari ke-25 hingga habis baki kapsul 10biji.

  1. Pantau perubahan baik yang berlaku kepada badan, sensitiviti zakar dan penyakit anda. Kebanyakkan pelanggan yang bermasalah beritahu paksu, akan mula ada perubahan baik dalam masa beberapa hari selepas pengambilan. Ianya bergantung kepada berapa serius masalah yang dihadapi oleh seseorang. Pantau tahap bacaan gula dalam darah (kepada pengidap kencing manis) dalam tempoh perawatan tersebut.

  1. Jika ada sebarang tindakbalas herba seperti panas badan, atau sedikit pening, perut memulas dan sebagainya. Seharusnya kita melawannya dan jangan mengalah untuk proses penyembuhan. Matlamat kita adalah sembuh dari penyakit dengan izin Allah. Contoh: Jika panas, minum air putih lebih, Jika pening-pening, berehatlah dan tidur seketika, Jika perut memulas, minumlah 100plus atau apa-apa sahaja yang terbaik untuk mengurangkannya... Kalau serius berhentilah sehari-dua dan teruskan lagi usaha ANDA.

  1. Tambahkan usaha dengan mengurut atau sebagainya adalah merupakan langkah yang baik. Mungkin juga menggunakan pam vakum playboy  akan lebih mudah untuk melancarkan darah dan memecah lendir-lendir yang tersumbat pada saluran darah...(cara mengurut, senaman batin pagi-pagi, lain-lain petua dan panduan percuma dan lain-lain maklumat tambahan) ada disediakan dalam VVIP AKSES. NOTA: Semua pelanggan paksu, layak untuk memiliki password tersebut


UNTUK MAINTENANCE KESIHATAN SEKSUAL & STAMINA LELAKI
(Kepada mereka yang tidak punya banyak masalah seksual, hanya untuk tambah tenaga, lebih keras, lebih besar dan sebagai maintenance stamina kelakian ANDA)


  1. Untuk mereka yang tiada masalah, tetapi hanya sebagai tonik tambahan, cukup hanya makan 1 biji untuk setiap 3-4 hari atau apabila memerlukannya sahaja. Kerana anda masih gagah dan bertenaga lebih walau tak makan kapsul pada hari ke-3 dan ke-4.

  1. Untuk kekuatan seksual bila hendak bersama isteri, digalakkan untuk mengambil 1biji kapsul, 2-4 jam sebelum seks selepas makan berat. Walaupun kesan herbanya boleh dirasai seawal satu jam selepas makan, tetapi lebih lama adalah lebih baik dan natural.


PESANAN TAMBAHAN

  1. Jangan makan kapsul herba ketika perut terlalu lapar atau terlalu kenyang
  2. Jangan makan kapsul dalam sela masa yang pendek, jika anda mengambil ubat-ubatan klinik.
  3. Jarakkan masa 2 jam ke atas (sebelum atau selepas anda makan ubatan klinik) sebelum anda mengambil Very Perfect Herb ini.
  4. VP Herb ini juga amat baik untuk mengawal masalah kencing manis. Pantau bacaan dari masa ke semasa
  5. Elakan Air Kelapa dan Teh selepas pengambilan very perfect herb !!!



TESTIMONI-TESTIMONI PENGGUNA VP HERB

"Masalah yang kerap saya hadapi adalah kesukaran untuk melelapkan mata. Masalah ini dialami hampir setiap malam. Bukan itu sahaja, saya juga cepat letih bila bersama isteri sehingga tidak mampu memberikan yang terbaik. Setelah mengamalkan kapsul Very Perfect, kini saya boleh menikmati tidur yang lebih lena. Pada masa yang sama, saya menjadi lebih bertenaga ketika bersama isteri. Saya mengucapkan terima kasih kepada rakan yang memperkenalkan produk ini..." - Fauzi bin Abdullah, Bangi

"Sebelum ini saya menghidapi bermacam-macam penyakit kronik seperti buah pinggang bernanah, batu dalam hempedu dan pundi kencing serta ketumbuhan. Setelah diperkenalkan oleh rakan tentang kelebihan kapsul Very Perfect, saya mengambilnya sebanyak 2 biji setiap hari. Hasilnya, kini semua penyakit tersebut semakin pulih dari hari ke hari. Malah saya juga mendapati kulit saya juga menjadi lebih cantik dan tegang.." - Dayang Puteri, Kuching

"Sebagai seorang pemandu teksi saya sering berasa letih-letih dan sakit belakang setelah seharian mencari rezeki. Saya telah diperkenalkan dengan Very Perfect dan terus menggunakannya sejak November 2007. Saya dapati ianya dapat membantu saya merasa lebih fokus dan bertenaga ketika bekerja. Malah apabila bangun daripada tidur saya merasa lebih segar dan ringan..." - En. Azhar, Pulau Pinang

"Masalah mati pucuk membuatkan saya rasa rendah diri dan cepat marah. Saya selalu bertengkar dengan isteri dan ini telah menjejaskan hubungan kami. Apabila datang "keinginan", zakar saya tidak menegang sepenuhnya dan lembik. Saya benar-benar tertekan mengenangkan masalah yang saya hadapi jadi saya mula mencari jalan penyelesaian. Saya diperkenalkan dengan Very Perfect. Setelah mencuba saya dapati zakar saya cepat menegang apabila dirangsang dan ianya lebih padat dan keras. Kini saya tidak lagi rasa rendah diri apabila ingin bersama dengan isteri. Saya amat bersyukur kehadrat Allah s.w.t kerana dipertemukan dengan produk sehebat Very Perfect. Terima kasih Paksu kerana menjualnya online.." - En. Yasir Yahya, Perak

"Paksu, stok Vp saya dah nak habis.. saya nak order lagi tambah dengan kawan saya, kawan saya cuba juga hari tu makan stok yang saya punya, dia kata OK.. Petang ni lepas bank in, saya sms butiran belian.. Tksh" :- Abdul Halim, Maran

"Memang betul apa yang paksu kata, setiap orang yang makan ada tindak balas sendiri dan berbeza-beza.. so jangan kita ikut tindakbalas itu, tetapi kita lawan dan buat sesuatu, sprt jarak masa makan, perut kosong atau penuh, minum air lebih dsbnya. Kerana kalau kita mengalah dan tak cuba sesuaikannya, kita tidak dapat hasil untuk merawat masalah lelaki kita..." :- Shamsul Hamdan, Jelebu

"Sy nak share dengan tuan, sy memang puas hati dengan VP, ia telah memulihkan masalah sy.. sejak sy makan VP ni, baru-baru ni dah 2 kali saya cuba, memang best.. Petang2 isteri saya buat kopi panas, saya suruh dia letak se biji VP kapsul dalam kopi tadi (bukak, leraikan & kacau).. Lepas tu kita org share, minum separuh2.. bila malam dia dah jadi 'lain' macam agresifnya.. VERY PERFECT 5 STAR sy bagi..." :- Rosman Ghaffar, Grik
PEK 10BIJI RM150
PEK 30BIJI RM300 - PAKEJ JIMAT !!
Penghantaran adalah PERCUMA untuk seluruh Malaysia. Pesanan yang diterima sebelum jam 3 petang akan diuruskan pada hari yang sama. Pesanan yang diterima selepas itu akan diposkan keesokkan harinya. Jika TUAN masih belum menerima produk selepas 3 hari pesanan, sila SMS paksu, untuk semak status penghantaran & tracking no pos ekspress. Terima kasih
BAGAIMANA UNTUK SAYA MEMBUAT PESANAN..?

Sila ikuti beberapa langkah mudah dibawah

1. Bank In @ Deposit Wang sejumlah amaun ke salah satu Bank di bawah, samaada

MAYBANK - AKAUN NO: 5011-3215-4247, Zikryah M&S

RHB BANK - AKAUN NO: 1010-8000-550-723, Zulkifli B. Hj Harun

BANK ISLAM - AKAUN NO: 01-041-02034422-1, Zulkifli B. Hj Harun

PUBLIC BANK - AKAUN NO:  4-5694442-14, Zulkifli B. Hj Harun

CIMB BANK - AKAUN NO: 0116-0007-9570-58, SM Trading

HONG LEONG BANK - AKAUN NO: 197-51-061461-1, Zulkifli Bin Harun

2. Simpan slip @ bukti pembayaran anda seperti slip simpanan, resit sehingga ANDA terima produk-produk yang di pesan
**kepada pelanggan-pelanggan yang menggunakan online transfer ANDA boleh masukkan email penerima | kedaikuhebat[at]gmail.com |. Ini untuk memudahkan kami menjejaki bayaran yang ANDA buat

3. Selepas Deposit wang, sila SMS maklumat-maklumat berikut ke 012-707 1981 (paksu)

| Bank, Nama Penuh, Alamat Pos, Amaun, Tarikh, Masa, Nama atau Kod Produk & No Hand Phone Anda |

Kod Produk : Very Perfect Kapsul (VPH)
Harga Produk : seperti di atas

4. Pihak admin kedaikuhebat akan mengesahkan bayaran apabila menerima SMS order dari ANDA. ANDA juga akan dibekalkan password untuk ANDA mengakses laman VVIP kedaikuhebat.

BANYAK BENDA-BENDA BEST & ILMU DI SANA!!!





VERY PERFECT KAPSUL MERUPAKAN UBAT KUAT LELAKI HERBA YANG TERBAIK UNTUK SEMUA LELAKI

Powered By : paksu
kedaikuhebat.com
kedaikuhebat[at]gmail.com | 012-7071981
ANDA JANGAN BERLENGAH LAGI !!!
SELESAIKAN MASALAH ANDA SEGERA,
JADILAH SUAMI TERHEBAT
DI MATA ISTERI-ISTERI ANDA.
BERIKAN MEREKA KEPUASAN MAKSIMA...

ANDA BOLEH GAGAH & PERKASA DENGAN
VP HERB
BUATLAH PESANAN ANDA SEKARANG JUGA
DENGAN HARGA PROMOSI INI...

NOTA : BILA ANDA RASA DAH OK, TAK PERLU MAKAN HARI-HARI
Untuk Pembelian Dengan Kad Kredit
Pesanan Kepada Pelanggan Budiman :- Ada pelanggan paksu, disamping makan untuk kesihatan seks diri mereka, ada yang membuat duit kocek (tambah-tambah), mereka jual kat kawan-kawan, ada yang buat iklan offline, jual di sekitar kawasan 'coverage' mereka, 5biji RM90-RM100. Memang berbaloi... Kalau nak, SMS paksu. Kalau nak la... Hehe
Pengedar Ekslusif  | TRUE PROLIFE SDN BHD (262973-M) (AJL 93373)
InsyaAllah..
Terbaru Di Malaysia !!! Istimewa & berita baik untuk semua LELAKI, mengurut zakar menjadi mudah, senang, selesa & praktikal hanya dengan Waterbuddy !! Dalam bilik air je...