Anda sebagai wanita harus peka dalam menjaga kecantikan dan kesihatan tubuh badan. Wanita perlu menitik beratkan penjagaan kecantikan berbanding lelaki, kerana kecantikan itu akan menaikkan harga diri dan menyerlahkan lagi diri anda sebagai wanita. Jika kaum adam yang digelar "Si Lembut" kelihatan lebih cantik dari anda, tidakkah anda irihati atau terkejut? Lelaki lebih pandai memasak berbanding wanita, lihat sahaja chef terkemuka di Malaysia. Chef Malaysia iaitu Chef Wan sekarang berada di kedudukan nombor 3 di dunia. Ia tidak perlu diherankan. Cuba anda lihat kaum Adam yang berpewatakan wanita (bapuk) kadang-kadang 100x lebih cantik dari wanita yang tulen. Tidakkah anda memerhatikannya? Tahukah anda apakah rahsia silembut yang menawan itu? Kami akan berikan anda rahsia tersebut kepada anda... Teruskan membaca;
Pembesaran Payudara Secara Alami
Pastikan anda membaca semua maklumbalas dari pelanggan-pelanggan kami di bahagian testimoni. Thanyaporn sungguh berkesan, dengan itu kami memberikan anda jaminan penuh untuk setahun!
Kini ia menjadi lebih mudah dengan bantuan herba semulajadi, dapatkan bentuk badan yang menggiurkan.
Kebanyakan pelanggan kami dapat merasai keanjalan secepat 14 hari sahaja, dan pembesaran payudara dapat dirasai paling lewat dalam 60 hari sahaja. Selaion itu khasiat Thanyaporn ialah, meningkatkan daya seks, memberikan anda tenaga, mengembalikan keperawanan, menjadikan anda awet muda. Thanyaporn adalah herba yang sangat berkesan dan selamat dan ia diiktiraf oleh FDA.
Kami memberikan anda pulangan wang untuk setahun, sekiranya anda tidak berpuashati dengan kesan-kesannya!
Cuba Thanyaporn hari ini, dan anda akan menjadi lebih cantik, menarik dan menawan!
Thanyapon herba semulajadi yang tinggi  khasiatnya. Hanya terdapat di negara Thailand sahaja, tidak hairanlah bapuk-bapuk Thailand terkenal di serata dunia dengan kecantikannya. Kalau lelaki boleh berubah menjadi wanita, inikan pula anda yang memang semulajadi wanita, ia akan menjadi sangat mudah. Thanyaporn mempunyai herba yang digelar sebagai Puririe Murifica, terkenal dalam meningkatkan hormon estrogen semulajadi wanita. Sekiranya diamalkan, kulit akan menjadi cerah, gebu, anjal dan payudara anda akan membesar. Bahagian tubuh badan menggeleber akan dipadatkan, perawan anda dapat dikembalikan, tidak hairan "sejata wanita Thai" mampu menambat ramai lelaki-lelaki Eropah.
Thanyaporn adalah herba semulajadi yang berkesan, punyai sijil FDA, digunakan untuk, awet muda, hilangkan kedutan, membesarkan payudara, menganjalkan tubuh badan, kembalikan keperawanan, serta kesihatan tubuh badan secara menyeluruh. Berkesan dalam masa yang singkat iaitu 2-4 minggu; Keberkesanannya dijamin dan terbukti.
Thanyaporn adalah sediaan herba 100% semulajadi; Thanyaporn digunakan sebagai alternatif kepada pembedahan plastik;

Thanyaporn Kapsul
Penjagaan & Pembesaran Payudara Wanita
Thanyapon herba semulajadi yang tinggi  khasiatnya. Hanya terdapat di negara Thailand sahaja, tidak hairanlah bapuk-bapuk Thailand terkenal di serata dunia dengan kecantikannya. Kalau lelaki boleh berubah menjadi wanita, inikan pula anda yang memang semulajadi wanita, ia akan menjadi sangat mudah. Thanyaporn mempunyai herba yang digelar sebagai Puririe Murifica, terkenal dalam meningkatkan hormon estrogen semulajadi wanita. Sekiranya diamalkan, kulit akan menjadi cerah, gebu, anjal dan payudara anda akan membesar. Bahagian tubuh badan menggeleber akan dipadatkan, perawan anda dapat dikembalikan, tidak hairan "sejata wanita Thai" mampu menambat ramai lelaki-lelaki Eropah.

Copyright 2008-2011. All rights reserved kedaikuhebat.com
SEBARANG KEMUSYIKILAN HUBUNGI ATAU SMS PAKSU 012-707 1981 @ EMAIL : kedaikuhebat @ gmail.com
Online Users
Web Counter
Web Counter
BAGAIMANA UNTUK SAYA MEMBUAT PESANAN..?

Sila ikuti beberapa langkah mudah dibawah

1. Bank In @ Deposit Wang sejumlah amaun ke salah satu Bank di bawah, samaada

MAYBANK - AKAUN NO: 5011-3215-4247, ZM Services
RHB BANK - AKAUN NO: 1010-8000-550-723, Zulkifli B. Hj Harun
BANK ISLAM - AKAUN NO: 01-041-02034422-1, Zulkifli B. Hj Harun
PUBLIC BANK - AKAUN NO:  4-5694442-14, Zulkifli B. Hj Harun
CIMB BANK - AKAUN NO: 0116-0007-9570-58, SM Trading
HONG LEONG BANK - AKAUN NO: 197-51-061461-1, Zulkifli Bin Harun

2. Simpan slip @ bukti pembayaran anda seperti slip simpanan, resit sehingga ANDA
terima produk-produk yang di pesan
**kepada pelanggan-pelanggan yang menggunakan online transfer ANDA boleh
masukkan email penerima | kedaikuhebat[at]gmail.com |. Ini untuk memudahkan kami
menjejaki bayaran yang ANDA buat

3. Selepas Deposit wang, sila SMS maklumat-maklumat berikut ke 012-707 1981 (paksujb)

| Bank, Nama Penuh, Alamat Pos, Amaun, Tarikh, Masa,
No Hand Phone Anda, Nama atau Kod Produk |

Kod Produk : thanyaporn,
Harga Produk : RM130 (SM) RM140 (SS)

4. Pihak admin kedaikuhebat akan mengesahkan bayaran apabila menerima SMS order
dari ANDA. ANDA juga akan dibekalkan password untuk ANDA mengakses laman VVIP
kedaikuhebat.

BANYAK BENDA-BENDA BEST & ILMU DI SANA!!!





CIMB, NUR KAMILA RAHMAN, No 66, Jln Bakti 8, Tmn Mutiara Rini, 81300, Skudai, Johor, THANYAPORN, RM300, 18/1/2012, 2.30ptg, 017-785 xxxx
SEBAHAGIAN DARIPADA TESTIMONI PELANGGAN THANYAPORN (sms, forum & blog)

"sya dah try test.. mmg power.. lepasi 2 minggu.. asben akan berpuashati n akan sentiasa geram jerk..tak sabar nak tunggu balik umah.. hahahahaahah.. kekdg kat tmpt kejer pun still lg leh sms kat hp tgh geram..geram sgt katanya... so nak kata apa lagik ek... komen +ve.." - ZAZALIZA, Ampang

"I dh mkn 2wks tadi pagi notice boobies dh mcm tegang n sss dh mcm tinggi ke aku yg pasan hehe sukeeee" - Syamsina, Klang

"semalam jumpa kawan yang baru consume dua minggu..maybe serasi ngan dia..berkobar2 dia ckp bila pandang depan cermin dia nyer PD nampak bulat..happy sesangat ler gamaknyer" - Shira, Kajang

"oo..wanna pon da try ambek 2biji...mmg nmpk kesan..denyut pon makin kencang!! nmpk perubahan pd bentuk lebih bulat n firm la... rasenye cm kene tukar cup nih.. mmg nmpk lain la pas tmbh dos..." - Wanna, Ipoh

Hamidah Hamid - Kubang Kerian: Salam paksu, saya kini dah cup B. Memang betul berkesan produk ini. Hujung bulan ini saya order 2 botol lagi. bye.

Ramlah Mohamad - Merlimau,Melaka: Asalamulaikum paksu, harap sihat2. Setelah 4 bulan makan thanyapron ini,saya memang betul-betul yakin. Breast saya tegang dan besar. Husband saya memang selalu puji, dia kata masa anak dara pun tak macam ni. Best lah.

Murni - Kuantan: Asalamulaikum pksu, memang powerlah Thanyaporn ni, Baru 2 botol saya makan,belum habis lagi,payudara saya dah tegang semacam. Sebelum ini macam-macam produk yang cuba,tapi tak pernah berhasil. Kira saya puashatilah cuba produk ini. Insyallah saya order lagi.

Jennifer - Kota Kinabalu: Hi paksu, jenny dah makan 1 botol habis,memang ada perubahan ketara,breast ni rasa besar dan tegang. Nanti habis botol kedua ,saya update kat u. Ramai yang telah berjaya.

Aida - Ipoh: Saya sungguh berterimakasih kerana anda memperkenalkan produk ini,saya telah mencuba pelbagai produk seperti serum,cream.Semuanya tidak berkesan. Setelah memncuba produk ini,payudara saya tegang dan pejal dalam jangkamasa dua minggu dan membesar setelah menggunakan selama sebulan.Tidak cuba anda tidak akan percaya.Harga pun murah banding produk lain dan boleh digunakan selama 2 bulan.

Hasnida - Alor Star: Malu nak cakap sebab setelah mencuba produk ini,orang asyik pandang payudara saya sahaja.Teman lelaki dipejabat asyik intai sahaja.Malah suami saya asyik ajak bersama sahaja.Jika tak percaya anda cuba dan buktikan sendiri.

Hasilah - Kelang: Produk ini memang hebat, husband saya terperanjat kenapa selapas dua bulan mengamalkannya saya punya breast tegang dan mula membesar. banyak produk dah cuba, tapi yang ni yang berhasil.Tq kerana kenalkan produk ini.

Sohara - Kangar: Saya dah cuba hampir 6-7 produk tetapi hasilnya kurang memuaskan. Mula-mula was-was, tapi tekad dalam hati ni last produk cuba dan hasilnya memang seperti saya inginkan. Terima kasih paksu kerana pengaruhi saya beli . Kalau tak sampai sekarang tak berjaya. Suami saya kata saya macam anak dara, puting susu pun dah merah .

lupa nak update Yaya pasal pil Thanyaporn tu...Ling dh mkn seminggu lebih and tujuannya utk boost up kan boobs....sekali punggungku yg up! Ramai kawan2 kata punggung Ling mcm bulat especially bila pakai jeans...ada sekali tu my frem pompuan la..tepuk punggung i sebab dia kata mcm geram jek...hahahahhaha.....hubby....xyah cerita la kan!kuikuikui. - Zuriana, Penang

memang ada perubahan, walaupun kita ank dara , tp sblm ni breast macam x firm, tp bila dah makan seminggu lbh, mmg nampak tegang n firm, bila bukak bra sebelum mandi rasa sakit jer , n masa mula mula makn rasa berdenyut denyut especially belah kanan, mmg ada nampak perubahan, kita ambik dgn susu sekali.tapi sbb kebelakangan ni kena resduing , kita ada ambik medicine lain, mungkin mengurangkan sikit thanyaporn ni, tp setakat ni mmg positif, nak comparekan ngan jamu sblm ni, thanyaporn ni mmg lagi berkesan. - Anis Malissa Kamal, Kangar

da amik dlm seminggu... so far ok... PD cm keras n tegang..means xlmbik ler.. xtau ler kot2 i yg prasan.. - Haya, Kempas

baru 13 hari makan pil niee...tp ade kesan dah la, alhamdulilah ...jgn la meletupsss yangg, laki kite larik kangg....tujuan amik bukan nak besar, just nak firm kan sbb kite pun tgh diet so area kembar ni mmg susut nilai gak laa kan... - Mira, Tapah

saya pun amik kapsul ni juga....mmg de best lah...selain menegang mcm i yg dah lusuh ni....tapi juga untuk meng"grip"kan kat toot..... - Samiza Amran, Kapar


HARGA THANYAPORN
1 BOTOL RM130 (SM) RM140 (SS)
2 BOTOL RM230 (SM) RM240 (SS) - DISKAUN 12%, ANDA JIMAT RM30
3 BOTOL RM300 (SM) RM310 (SS) - DISKAUN 25%, ANDA JIMAT RM90
Thanyaporn Kapsul
Penjagaan & Pembesaran Payudara Wanita
Untuk Pembelian Menggunakan Kad Kredit
HARGA BARU UNTUK ANDA BESARKAN BUAHDADA CARA MUDAH DENGAN THANYAPORN INI...

Pakej Cuba (Sebotol) RM90(SM) RM100(SS)
Pakej Perubahan (2 Botol) RM170(SM) RM180(SS)
Pakej Bersungguh (3 Botol) RM240(SM) RM250(SS)

anda telah jimat banyak wang !!
order sekarang juga

Free Poslaju + Free VVIP AKSES (Pesanan Anda Adalah RAHSIA)

KHIDMAT TERBAIK UNTUK ANDA

Cash On Delivery, Produk Thanyaporn kepada ANDA sekitar Johor Bahru, Tampoi,
Tmn Universiti, Pekan Nenas, Senai, Kulai, Masai, Pasir Gudang dan sekitarnya.

Format SMS Paksu "Paksu, sy Pn Azah nak beli Thanyaporn 3 botol, boleh hantar kat Jusco,
Tmn Universiti sekitar jam 5.30 petang ini..?"

Hantar ke 012-707 1981 | Paksu akan arrangekan segera bergantung kesempatan masa dan keadaan

**NOTA: Lebih RM10 akan dikenakan daripada harga jualan produk di internet
(pembelian online, iaitu bank in dan sms)
UNTUK KESAN YANG LEBIH CEPAT & HASIL YANG LEBIH MENARIK? GUNAKANNYA SEKALI BERSAMA DENGAN .....klik sini