PAM BESARKAN PAYUDARA | Beauty Breast Pump
(Electric Breast Enhancement Pump)

Sistem vakum payudara kini terdapat di Malaysia dengan pam vakum unik yang direka khas untuk membesarkan saiz dan bentuk buah dada anda dengan selamat dan cepat tanpa rasa sakit dan risiko pembedahan implan. Ianya bukan bra push-up, bra ber pad ataupun penggunaan silicon, ia hanya buah dada anda yang asli dan cantik. Hasil menakjubkan boleh didapati setelah menggunakan sistem ini secara tetap dan seperti yang diarahkan.

Pam vakum buah dada mengembangkan tisu buah dada dengan memvakum lemak dan cecair yang menyebabkan ia membesar. Keduanya, rangsangan berterusan daripada aktiviti pam mungkin akan menyebabkan peningkatan hormone wanita yang bertanggungjawab untuk tumbesaran buah dada, sama banyak seperti rangsangan hisapan yang membebaskan hormone spesifik seperti oxytocin. Pam vakum buah dada didatangkan bersama format diagram langkah demi langkah yang mudah serta krim.
Keluhan-Keluhan Kaum Wanita
  • Kecewa dengan produk pembesaran payudara yang kurang berkesan?
  • Kecewa dengan pam besarkan payudara yang mudah rosak?
  • Kecewa dengan pam manual yang menyusahkan untuk digunakan?
  • Bimbang dengan pelbagai produk herba pembesaran payudara yang palsu dan tiruan?
  • Takut terbeli herba yang tiruan bagi tujuan membesarkan payudara?

Masalah-Masalah Kaum Wanita
  • Merasa payudara ANDA kecil dan kurang mengancam!
  • Malu kepada suami dengan bentuk payudara yang kurang menawan!
  • Ingin membesarkan bentuk payudara yang lebih menghairahkan!
  • Payudara makin melendut selepas menyusukan anak!
  • Bentuk payudara kian kurang menarik dari hari ke hari!

Apa nak buat ni...? Malunya aku...?
Bolehkah aku besarkan payudara aku ini...?
Boleh percaya ke herba-herba ini untuk membesarkan payudara ni...?
Aku pernah pakai pam besarkan payudara, tetapi mudah rosak dan tiada jaminan?
Weeeiii malunya, makin layut la payudara aku...?
Tak kan aku tak nak susukan anak demi untuk menjaga bentuk payudara ku?

ANDA jangan lagi bimbang, penyelesaian yang terbaik telah ada kini
pam besarkan payudara dari jepun
Kecantikan seseorang wanita pastinya dikaitkan dengan rupa wajah, saiz payudara dan bentuk badan. Lelaki mana yang tidak suka kepada bahagian wanita ini. Semua lelaki mempunyai selera yang berbeza-beza tentang wajah wanita tetapi mereka sependapat tentang payudara.

"Payudara ( buah dada ) mestilah WOW...MANTAP!!" barulah lelaki akan tewas dengan anda. Anda sebagai wanita ingin mempunyai buah dada yang besar, pejal dan montok. Tidakkah anda rasa iri hati pada kawan atau teman sepejabat yang mempunyai buah dada yang besar? Andakah anda peduli? Adakah anda sudah berserah pada keadaan dan tidak mahu berbuat sesuatu tentang saiz buah dada anda.

Padahal anda boleh berbuat sesuatu untuk menjadikan kurniaan, yang ada pada semua wanita ini menjadi yang terbaik.

SEBAGAI WANITA, TENTU ANDA INGINKAN:

    * Suami anda sayang pada anda kerana anda memiliki tubuh badan yang menarik sehingga membuatkan
       suami anda tak sabar-sabar nak balik dari pejabat.
    * Ramai orang tertanya-tanya berapa usia sebenar anda, sebab anda KELIHATAN BEGITU MUDA.
    * Kawan-kawan selalu memuji anda dan mengatakan anda masih macam anak dara.
    * Rakan sepejabat anda cemburu, sebab penampilan anda memang ada class.
    * Lelaki tertarik dengan bentuk payu dara anda yang sememangnya AGAK BESAR, TEGANG dan MANTAP.
    * Anda ada lebih keyakinan diri sebab anda tahu anda memang pandai menjaga tubuh badan anda.
Membesarkan, Menganjalkan Payudara & Mencantikkan Tubuh
Beauty Breast Pump merupakan mesin 2 dalam 1 iaitu pengurut pembesaran payudara dan juga membentuk tubuh badan agar pejal selain menghilangkan selulit. Ia merupakan produk yang dinantikan  oleh kaum wanita. Dengan penggunaan mesin ini, payudara kembali kencang, padat dan anjal tanpa perlu melalui proses pembedahan selain badan lebih langsing dan terbentuk. Mesin ini amat mudah dikendalikan dan kesan perubahan boleh dilihat selepas 4 kali penggunaan.

Keistimewaan Beauty & Breast Pump
  Membesar dan memejalkan payudara khususnya wanita selepas bersalin.
  Mencantik dan melangsingkan tubuh badan.
  Untuk kesan efektif, gunakan bersama Stallion Cream untuk membesarkan dan menegangkan payudara

Cara Penggunaan
    Bagi rawatan pembesaran dan penegangan payudara, gunakan bekas penyedut besar.
     Lakukan rawatan dalam 15-20 minit bagi sebelah payudara untuk sekali sesi.
     Untuk rawatan susulan, amalkan 3  kali seminggu secara berselang seli untuk kesan terbaik.
    Bagi rawatan pelangsingan, lakukan rawatan ini 30-60 minit sekali sesi.
    Untuk rawatan susulan, lakukan 3 kali seminggu secara beselang-seli untuk mendapat kesan terbaik.

kandungan bungkusan pam besarkan payudara
Kandungan Dalam Pakej:
1 set charger
1 set pump eletronik
1 cup size L
1 cup size M

PERCUMA Stallion Cream
PERCUMA Poslaju Ke Seluruh Negara

** JAMINAN Kerosakan Dalam Tempoh Setahun Selepas Pembelian

HARGA JUALAN RM390
KINI HANYA RM290
anda jimat RM100
jaminan pulangan wang dengan setiap pembelian pam besarkan payudara
Jaminan Kami: Pulangan Wang 100%
Payudara anda akan membesar dengan sihat dalam masa 2-6 bulan jika mengamalkan penggunaan Breast Beauty Pump.
Sekiranya payudara anda tidak bertambah sihat, tidak membesar dan anda tidak berpuashati dengan kesannya, sila maklumkan pada kami.
Wang pembelian anda, akan kami pulangkan.

    Produk memang berkesan jika anda ikuti arahan penggunaan yang betul
    Sekiranya anda tidak berpuashati dengan kesan-kesan, pembungkusan, atau kualiti produk. Wang anda akan dipulangkan
    Produk datang dengan jaminan selama setahun!
pam besarkan payudara tanpa sebarang pembedahan
YA! Memang benar, Pam Besarkan Payudara (Electric Breast Enhancement) ini mampu membesarkan payudara wanita, tanpa sebarang pembedahan..

Lakukan senaman membesarkan payudara menggunakan pam ini secara konsisten. Insyaallah, pasti ada hasil perubahan baiknya.

Lihatlah video-video dibawah untuk menunjukkan bagaimana pam ini berfungsi, cara penggunaan dan testimoni pelanggan yang sudah berjaya membesarkan payudara mereka
VIDEO 1 : Mengenai Pam Besarkan Payudara Wanita
VIDEO 2 : Mengenai Pam Besarkan Payudara Wanita (Baik Untuk Wanita Yang Menyusukan Bayi atau Telah Berumur Untuk Menganjalkan Semula Payudara)
Jangan berlengah lagi... Kami tawarkan kepada ANDA produk yang amat berkualiti (BUKAN DARI CHINA), tetapi dari teknologi negara Jepun,

Pam ini tahan lama & susah rosak, dengan itu anda boleh untuk melakukan senaman tanpa sebarang risau. Tambahan dengan jaminan yang kami berikan semata-mata untuk ANDA berjaya membesarkan payudara ANDA.

Kami yakin ANDA mampu mendapat keputusan yang baik dan membanggakan dalam tempoh hanya 3 bulan...

ANDA pasti boleh dan berjaya!

Tambahan dengan hadiah Stallion Cream ini PERCUMA untuk ANDA!

Gunakan tanpa-tanpa was, kejayaan ANDA dalam masa 3 bulan lagi.. PERCAYALAH!

Buatlah pembelian ANDA Sekarang JUGA!!
PERCUMA 1 UNIT STALLION CREAM BERNILAI RM70
  • BAIK UNTUK MERANGSANG PEMBESARAN
  • BAIK UNTUK MENAMBAH KEANJALAN
  • SESUAI DENGAN PENGGUNAAN PAM BESARKAN PAYUDARA
  • FORMULASI HERBA TERBAIK UNTUK PAYUDARA ANDA

ANDA INGIN MILIKI PAM AUTO BESARKAN PAYUDARA (BAP) INI?


Sila ikuti langkah mudah dibawah:
1. Bank In @ Deposit Wang ke salah satu Bank di bawah:

MAYBANK - AKAUN NO:
5011-3215-4247, ZM Services

RHB BANK - AKAUN NO:
1010-8000-550-723, Zulkifli B. Hj Harun

BANK ISLAM - AKAUN NO:
01-041-02034422-1, Zulkifli B. Hj Harun

PUBLIC BANK - AKAUN NO: 
4-5694442-14, Zulkifli B. Hj Harun

CIMB BANK - AKAUN NO:
0116-0007-9570-58, SM Trading

HONG LEONG BANK - AKAUN NO:
197-51-061461, Zulkifli Bin Hj. Harun

2. Simpan slip @ bukti pembayaran anda seperti slip simpanan/resit sehingga ANDA terima produk yang di pesan.

**kepada pelanggan-pelanggan yang menggunakan online transfer.
ANDA boleh masukkan email penerima | kedaikuhebat[at]gmail.com |.
Untuk memudahkan kami menjejaki bayaran ANDA.

3. Selepas Deposit wang, sila SMS maklumat-maklumat berikut ke:
012-707 1981 (Pak Su)


AWAS PRODUK PAM DARI CHINA YANG KURANG KUALITI & CEPAT ROSAK !!
Nama Bank, Nama Penuh, Alamat Anda, Amaun,
Nama atau Kod Produk, Tarikh & Masa Bankin,
No Hand Phone Anda,


Kod Produk : PAM AUTO BESARKAN PAYUDARA (BAP)
Harga Produk : RM290  - FREE POSLAJU + STALLION CREAM - 1unit
RM560 - FREE POSLAJU + 2 STALLION CREAM - 2unit (JIMAT RM20)
RM840 - FREE POSLAJU + 3 STALLION CREAM - 3unit (JIMAT RM40)
PAKEJ UNTUK AJAK RAKAN-RAKAN PEJABAT MEMBELI SEKALI


4. Pihak admin kedaikuhebat akan mengesahkan bayaran
apabila menerima SMS order dari ANDA.
ANDA juga akan dibekalkan password
untuk mengakses laman VVIP kedaikuhebat.

BANYAK BENDA-BENDA BEST & ILMU DI SANA!!!

LAMAN VVIP AKSES | LAMAN UTAMA
Rakan Facebook Kami,
Jom Sertai Kami Dengan
Klik "Like" Sekarang Juga!!

PAM BESARKAN PAYUDARA dikuasakan oleh paksujb
www.kedaikuhebat.com | 012-707 1981 | kedaikuhebat@gmail.com
Copyright @ 2007 - 2012


Untuk Pembelian Dengan Kad Kredit
Telah Di Kemaskini |
Kelebihan Electric Breast Enhancement (Pam Besarkan Payudara) Ini..?

Berkuasa bateri yang boleh dicaj semula.
Tidak perlu mengepam. Semuanya automatik.
Kaedah memontok payudara secara semulajadi tanpa pil atau suntikkan.
Keputusan dalam masa 2-3 minggu.
Harga yang murah berbanding jenama lain.
Buatan Jepun yang berkualiti, dan bukan dari China yang mudah rosak dan tak tahan baterinya
Datang dengan beg untuk mudah dibawa kemana sahaja!
Disertakan juga PERCUMA Stallion Cream untuk urutan payudara

Cara Guna Electric Breast Enhancement (Pam Besarkan Payudara)

Sapu krim payudara dahulu pada payudara. Ini untuk memastikan ianya lebih berkesan.
Gunakan cup yang sesuai dengan saiz payudara anda. Kami berikan 2 saiz cup kepada anda.
Pastikan keseluruhan payudara masuk dalam cup. Kemudian on kan pump. Anda akan terasa sedutan lembut pada payudara anda.
Laraskan kekuatan pump secara perlahan-lahan. Butang laras tersebut ada ditepi pemegang pump. Ada tulisn H dan L.
Jangan terus laras pada kekuatan maksimum. Laras ikut keselesaan anda.
Anda akan dapati pump akan menyedut kemudian melepas angin bila anda laras dari L ke H. Ianya seperti satu urutan pada payudara anda cuma ianya secara automatik.

Perhatian!!!

Cas bateri sekitar 5-8 jam ketika mula guna. Bateri yang ada hanya cukup untuk QC Inspection kilang.
Pastikan pump di off dahulu sebelum dicaj.
Elakkan dari terkena air. Pump ini tidak kalis air.