Kedaikuhebat.Com

Pelbagai Produk Yang Berkualiti Untuk Anda

No public Twitter messages.

Facebook
RSS

Wild-X | Minyak Urut Zakar | Herba + Jampi Perubatan

wild-x minyak urut herba + jampi

Wild-X diadun secara eksklusif untuk memberikan anda sapuan yang sempurna. Setiap ramuan herba diadun untuk ketegangan yang bertenaga dan daya seksual yang berstamina untuk anda. Bagi mencapai kekerasan dan ketegangan, zakar perlu diurut agar ramuan istimewa dapat menyerap jauh ke dalam urat saraf.

Seperti mana yang kita ketahui zakar perlu mengembang dengan sempurna dan ruangnya perlu dipenuhi dengan darah. Lebih banyak darah yang berjaya memasuki ruang zakar, maka lebih keras dan bertambah teganglah zakar. Dengan setiap sapuan Wild-X akan meningkatkan lagi kebolehan otot zakar untuk menegang darah dengan lebih banyak lagi, sekaligus meningkatkan tahap kekerasan. Ia amat berkesan untuk memelihara otot dan urat saraf agar kekuatan seks anda lebih bertenaga dan berganda.

Khasiat Wild-X

14 Sebab Kenapa Anda Mesti Memilih Wild-X

  1. Membesarkan saiz batang zakar
  2. Melambat pancutan air mani
  3. Membesarkan saiz kepala zakar
  4. Zakar tetap keras selepas pancutan
  5. Memanjangkan saiz batang zakar
  6. Mampu mengulangi beberapa kali
  7. Menambah kekerasan batang zakar
  8. Mempercepatkan zakar mengeras
  9. Meningkatkan keyakinan untuk bersama
  10. Suci, diperbuat daripada herba tradisional
  11. Mencegah pancutan pra-matang
  12. Tiada kesan sampingan kepada suami
  13. Mencegah gejala ‘cepat layu’
  14. Tiada kesan sampingan kepada isteri

Wild-X bertindak secara semulajadi dan selamat untuk membesarkan saiz tisu-tisu zakar dalam Corpus Cavernosum, Corpus Spongiosum, Glans Penis dan saluran darah pada bahagian zakar. Ia membuatkan otot-otot zakar menjadi lebih kenyal dan elastik. Ia juga berkesan membetulkan urat-urat zakar yang bersimpul, tersumbat dan kurang sihat.

Testimoni Wild-X | Antara Mereka Yang Berpuas Hati Dengan Prestasi Minyak Wild-X

Pelajar (UUM, Sintok)
Saya ni muda lg sebenarnya, tapi dek’ banyak melancap (onani), saya hadapi masalah cepat pancut & mudah lembik. Takut jugak la, nanti nak kahwin macam mana? Malu la kat awek yang bakal jadi bini nanti. Banyak dah try macam-macam minyak. Minyak lintah, minyak belut, minyak belacak & mcm2 lg la.. Cuma minyak petrol sj x try lg. Tapi x menjadi jugak.. 

Saya try order sebotol Wild-X, mana tau kot-kot mujarab. Baru guna hari pertama (pagi, lepas bangun tidur) Time dengar kuliah dlm pkl 10 tu, rasa ‘dia’ berdenyut-denyut, macam ada ‘karan’. Pas tu, malam tu urut lg utk kali ke 2 (sblm tidur) Pagi esok, bila bangun tidur, ‘dia’ terpacak & keras, heran jugak coz dah lama x jadi mcm tu. Lepas 7 hari guna Wild-X, saya try melancap utk test power, resultnya mmg best (x leh habaq la). Saya mmg pueh hati dgn Wild-X ni, dah tu bahan-bahan x campur unsur binatang, boleh bawa sembahyang & x yah risau klu tkena kat pakaian. Try la sendiri klu nak tau…

En. M, 43 tahun (JKR Alor Star)
Setelah dinasihatkan oleh Paksu, saya telah berpuas hati dengan kepanjangan alat kelamin saya. Walaubagaimanapun, saya perlu menambah saiz lilitannya serta meningkatkan prestasinya secara maksimum kerana menghadapi masalah dalam kesihatan seksual. Paksu juga menasihatkan saya agar mengelakkan daripada mengambil ubat-ubatan yang bersifat sementara tetapi akan merosakkan buah pinggang secara perlahan.

Saya mencuba Wild-X, minyak urut berasaskan herba semulajadi yang juga dijampi oleh En. Muhammad (pembuat minyak wild-x) sebagai langkah pertama untuk memulihkan masalah lemah tenaga batin saya. Setelah 1 minggu mengamalkannya, ternyata banyak perubahan yang memeranjatkan saya. Antaranya :

- Batang zakar saya lebih keras berbanding dahulu
- Kelihatan banyak urat-urat timbul pada batang zakar 
- Zakar saya kembali sihat & aktif seperti waktu muda dulu
- Air mani saya lebih lambat terpancut berbanding sebelum
- Kemaluan saya masih lagi keras walaupun sudah ‘muntah’
- Boleh mengulangi persetubuhan bersama isteri utk beberapa kali
- Isteri saya sering ingin bersama. Saya juga lebih yakin & bersedia

Mr.Seng, 29 tahun, Businessman, Alor Star  
I think, I had nothing problem in sex with my girlfriend. But my best friend, Paksu gave one bottle Wild-X untuk I cuba. Saya cubalah, FOC ma.. 
After I cubanya untuk 3 hari, I realized that : 
- My ejaculation ketara lebih lambat 
- My penis size & panjangnya makin bertambah 
- My girlfriend & I get more closed than b4 & always wanna do … 
Selepas 3 bulan, dah habis 1 bottle tu. When I ask him again, not free of charge anymore, ha ha ! But I still get discount as his best friend. Why don’t u try, it’s really great Malays Sexual Health Product I’d never met b4. Tq my Wild-X 

Mat, 42tahun, Pulau Langkawi, Kedah 
Saya ada masalah nak bermain lama dengan isteri saya & zakar saya tidak keras sepenuhnya. Ini menyukarkan isteri saya mencapai kepuasan semasa hubungan seks. Selepas 1 minggu mencuba Wild-X, kesannya amat menakjubkan sehingga zakar saya kembali bertenaga malah lebih hebat berbanding sewaktu muda-muda dulu. Batang zakar saya juga sangat keras dan besar dan panjangnya juga turut bertambah. Memang puas hati ! 

Kaedah Urut Zakar Menggunakan Wild-X

cara urutan zakar lelaki untuk panjang dan besar

Urut dari pangkal hingga ke kepala zakar sisi kanan dan kiri. Tahan kulit di bahagian pangkal zakar sekiranya kulit zakar anda berkedut atau kendur. Lakukan 5 kali urut sekali genggaman.

teknik urutan zakar lelaki untuk membesarkan dan memanjangkan

Urut dari pangkal lubang dubur hingga ke pangkal buah zakar. Ulang 7 kali.

teknik menarik zakar untuk memanjangkan zakar lelaki

Tekan di dua bahagian lubang cincin dengan dua jari perlahan-lahan. Ulang 11 kali.

mengurut bahagian tepi zakar untuk lancarkan darah yang tersumbat sekitar zakar lelaki

Urut di celah kelengkang hingga separuh peha dan seterusnya ke lutut. Ulang 21 kali.

menarik zakar keatas teknik urutan zakar lelaki

Susur di pangkal zakar dan unit keluar kiri dan kanan atas dan bawah.Buat 7 kali.

minyak urut zakar lelaki yang hebat untuk memanjangkan dan membesarkan harus digunakan

Tangan kanan memegang zakar melalui bawah peha kanan, luruskan kaki sedikit demi sedikit sebanyak 7 kali.

Berapakah Harga Wild-X Ini? Sebotol Minyak Wild-X ini ialah RM60 (SM) RM120(SS) - free poslaju, free vvip akses kedaikuhebat.com, 2 Sebotol Minyak Wild-X RM120 (SM) RM130(SS) - ANDA JIMAT WANG!

Bagaimana Untuk Saya Membuat Pembelian Minyak Wild-X ini?

Sila ikuti beberapa langkah mudah dibawah

1. Bank In @ Deposit Wang sejumlah amaun ke salah satu Bank di bawah, samaada
MAYBANK – AKAUN NO: 5011-3215-4247, ZM Services
RHB BANK – AKAUN NO: 1010-8000-550-723, Zulkifli B. Hj Harun
BANK ISLAM – AKAUN NO: 01-041-02034422-1, Zulkifli B. Hj Harun
PUBLIC BANK – AKAUN NO: 4-5694442-14, Zulkifli B. Hj Harun
CIMB BANK – AKAUN NO: 0116-0007-9570-58, SM Trading

2. Simpan slip @ bukti pembayaran anda seperti slip simpanan, resit sehingga ANDA terima produk-produk yang di pesan
**kepada pelanggan-pelanggan yang menggunakan online transfer ANDA boleh masukkan email penerima |kedaikuhebat[at]gmail.com| Ini untuk memudahkan kami menjejaki bayaran yang ANDA buat

3. Selepas Deposit wang, sila SMS maklumat-maklumat berikut ke 012-707 1981 (paksu)

| Bank, Nama Penuh, Alamat Pos, Amaun, Tarikh, Masa, Nama atau Kod Produk, No Handphone ANDA | Contoh: (CIMB, Mohd Khairul Bin Abu Bakar, No 17, Jln PE 3/4, Tmn Permata Ehsan, 34200, Kuala Kurau, Perak, 9 october 2011, 3.15pm, 2botol Minyak Wild-X, RM120, 012-354xxxx)

4. Pihak admin kedaikuhebat akan mengesahkan bayaran apabila menerima SMS order dari ANDA. ANDA juga akan dibekalkan password untuk ANDA mengakses laman VVIP kedaikuhebat. BANYAK BENDA-BENDA BEST & ILMU DI SANA!!!

Jika ANDA ingin membuat pembayaran menggunakan Kad Kredit, ikuti langkah dibawah menggunakan (secured website by paypal)

Untuk Pembelian Dengan Kad Kredit

    Cara Penghantaran

    Cara Pesanan

    Akaun-Akaun Bank

    VVIP Akses