Kedaikuhebat.Com

Pelbagai Produk Yang Berkualiti Untuk Anda

No public Twitter messages.

Facebook
RSS

Vimax Volume membantu lelaki untuk semua peringkat umur mencapai kepuasan seks yang tinggi, meningkatkan kelantangan, potensi, keseronokan dan intensiti orgasma. Setiap pasangan pasti ingin hidup kehidupan seksual yang panjang dengan potensi yang kukuh dan kepuasan seks yang intim. Tetapi untuk beberapa sebab ramai lelaki tidak dapat menikmati keseronokan seks. Lebih-lebih lagi mereka terpaksa hidup dengan rasa rendah diri mereka sendiri terhadapat pasangan di atas katil atas kelemahan diri.

Semua di atas mungkin berkait dengan kehidupan anda? Anda mahu kepada dua kali ganda atau tiga kali ganda kuasa seks anda dan kepuasan seks seperti ledakan gunung berapi tetapi menghadapi masalah dengannya? Anda mungkin tercari-cari jalan penyelesaian yang selamat dan berkesan untuk meningkatkan potensi dan kesuburan anda?

Formula baru ini maju berdasarkan penyelidikan terkini, kaedah naturopathic dan teknologi moden memberikan satu peluang yang unik untuk merawat gangguan seksual, meningkatkan kesihatan sistem pembiakan anda dan mengembalikan sensasi yang menyeronokkan semasa orgasm.

Vimax Volume : pengaruh yang positif ke atas potensi dan kunci kepada kejayaan anda di atas katil.

Kesedihan dan kemurungan yang sering berpunca dari pengurangan fungsi seksual. Pil Vimax Volume 100% semula jadi dan berkesan untuk meningkatkan kesuburan. Ia pastinya direka untuk membantu lelaki mendapatkan potensi yang kuat, mengalami kepuasan seks lelaki yang sebenar dan dengan itu membuat kehidupan mereka gembira dan jelas.

Ramai biasanya menganggap bahawa saiz zakar dan pendirian yang kukuh merupakan komponen penting kejayaan di atas katil. Pada bahagian itu, ia adalah benar jika bercakap tentang kesannya pada rakan-rakan. Tetapi jika anda bercakap semula berkenaan perkiraan kepuasan seks tahan lama, lebih tinggi potensi dan kesuburan anda harus fikir lebih lanjut mengenai jumlah kesan ejakulasi pramatang yang sering menewaskan lelaki. Kajian terkini menunjukkan bahawa kuantiti sperma, tiada ejakulasi pramatang dan tiada intensiti beban adalah faktor utama untuk orgasma yang penuh semangat dan stabil untuk kedua-dua pasangan.

Vimax volume adalah cara yang paling selamat dan paling boleh dipercayai untuk meningkatkan jumlah sperma dan meningkatkan kuasa setiap beban.

Khasiat Vimax Volume

Vimax Volume ialah makanan tambahan atau food suplemen untuk lelaki, yang mampu membantu meningkatkan tahap kesuburan lelaki secara 100% herba asli. Secara amnya, ia mampu membawa kesan positif kepada sistem reproduktif lelaki serta mengekalkan kesihatan lelaki.

Khasiat Vimax Volume

1. Meningkatkan dan menjaga kualiti sperma
2. Mengawal kesuburan dan potensi lelaki
3. Sperma yang lebih aktif.
4. Pancutan yang lebih kuat dan bertenaga.

Kandungan Vimax Volume

Lingzhi – pertama sekali disebut sebagai perubatan di China adalah ketika pada zaman Dinasti Shu iaitu kira-kira 2,400 tahun dahulu. Pada masa itu, ling zhi yang memiliki nilai yang begitu tinggi hanya digunakan oleh maharaja-maharaja China sahaja. Ia dipercayai bukan sahaja boleh melanjutkan usia seseorang bahkan juga boleh menjamin hidup yang abadi.

Fucus Vesiculosus – merupakan sumber iodin yang amat penting kepada kelenjar tiroid.

4,5,7-Trihydroxyflavone – digunakan untuk melawan kanser dan memastikan kesihatan zakar.

San guo mu – melancarkan peredaran darah pada zakar dan juga menambah bilangan darah ke zakar..

Kandungan dan herba-herba lain seperti Embelica officinalis (extract), Hong hua fen, Xi lan rou gui, Tian men dong (extract), Xian mao, Dong chong xia cao (extract), Ku gua, Maltodextrin.

Cara Makan Vimax Volume

Ambil 1 kapsul 30 minit selepas makan. Sebotol Vimax Volume mengandungi 30 biji kapsul untuk 30 hari.

Berapa harga sebotol Vimax Volume?

Sebotol RM330 (Vimax Volume + 1 free gift misteri bernilai RM70) – untuk sebulan penggunaan

Sebotol RM650 (Vimax Volume + 2 free gift misteri bernilai RM140) – untuk 2 bulan penggunaan

Sebotol RM970 (Vimax Volume + 3 free gift misteri bernilai RM210) – untuk 3 bulan penggunaan

**hadiah istimewa mungkin berupa minyak urut zakar atau krim urut zakar, bergantung kepada stok kami.

Bagaimana Untuk Saya Membuat Pembelian?

Sila ikuti beberapa langkah mudah dibawah

1. Bank In @ Deposit Wang sejumlah amaun ke salah satu Bank di bawah, samaada
MAYBANK – AKAUN NO: 5011-3215-4247, ZM Services
RHB BANK – AKAUN NO: 1010-8000-550-723, Zulkifli B. Hj Harun
BANK ISLAM – AKAUN NO: 01-041-02034422-1, Zulkifli B. Hj Harun
PUBLIC BANK – AKAUN NO:  4-5694442-14, Zulkifli B. Hj Harun
CIMB BANK – AKAUN NO: 0116-0007-9570-58, SM Trading

2. Simpan slip @ bukti pembayaran anda seperti slip simpanan, resit sehingga ANDA terima produk-produk yang di pesan
**kepada pelanggan-pelanggan yang menggunakan online transfer ANDA boleh masukkan email penerima |kedaikuhebat[at]gmail.com|  Ini untuk memudahkan kami menjejaki bayaran yang ANDA buat

3. Selepas Deposit wang, sila SMS maklumat-maklumat berikut ke 012-707 1981 (paksu)

| Bank, Nama Penuh, Alamat Pos, Amaun, Tarikh, Masa, Nama atau Kod Produk, No Handphone ANDA | Contoh: (Maybank, Abu Yassin Bin Abu Bakar, No 7, Jln Simpang 3/4, Tmn Simpang Kurau, 34200, Kuala Kurau, Perak, 30 sept 2011, 3.15pm, 3botol Vimax Volume, RM970, 012-344xxxx)

4. Pihak admin kedaikuhebat akan mengesahkan bayaran apabila menerima SMS order dari ANDA. ANDA juga akan dibekalkan password untuk ANDA mengakses laman VVIP kedaikuhebat. BANYAK BENDA-BENDA BEST & ILMU DI SANA!!!

Jika ANDA ingin membuat pembayaran menggunakan Kad Kredit. Sila ikuti langkah mudah di link dibawah. Anda akan dibawa ke secured website Paypal, ikuti satu persatu hingga selesai. Dengan beberapa langkah ianya akan selesai, selepas itu ANDA akan menerima email dari paypal dan paksu juga akan menerima notification email dari paypal yang memberikan butiran lengkap pesanan ANDA. Selepas itu paksu akan uruskan pesanan tuan secepat mungkin. Tkasih

Untuk Pembelian Menggunakan Kad Kredit

    Cara Penghantaran

    Cara Pesanan

    Akaun-Akaun Bank

    VVIP Akses