Kedaikuhebat.Com

Pelbagai Produk Yang Berkualiti Untuk Anda

No public Twitter messages.

Facebook
RSS

Vimax Patch – Besarkan Zakar Lelaki Tanpa Perlu Makan Ubat Atau Latihan Senaman

Vimax Patch direka khusus untuk lelaki yang ingin menambah saiz zakar tanpa perlu memakan ubat, memakai alat yang leceh atau melalui proses pembedahan yang berisiko. Hanya tampalkan vimax patch dimana-mana bahagian badan anda dan biarkannya selama 3 hari kemudian tukar patch baru. Semudah A-B-C bukan?

Khasiat Vimax Patch

 • Tambah kepanjangan zakar sebanyak 1-3 inci.
 • Tambah kelebaran zakar sebanyak 25%.
 • Tambah keinginan seksual.
 • Ketegangan zakar lebih mantap dari biasa.
 • Tambah air mani.
 • Meningkatkan keyakinan diri.

Kelebihan Penggunaan Vimax Patch

Itulah di mana Vimax Patch datang. Oleh kerana mereka terdedah kepada kulit untuk 24 jam atau lebih pada satu-satu masa, bahan-bahan secara beransur-ansur diserap ke dalam aliran darah, dan dengan itu kesan herba terakhir jauh lebih lama daripada mana-mana mediumlain pemindahan.

Ini bukan sahaja mengakibatkan hasil yang lebih baik untuk pengguna, tetapi ia jugamemastikan nilai untuk wang dalam jangka masa panjang - sebagai rawatan yang kurangdiperlukan untuk mencapai kesan yang sama. Oleh itu, kesimpulan pepejal kami adalah bahawa sesungguhnya vimax patch yang jauh lebih baik daripada pil apabila ia datang untukmenetapkan isu-isu berkaitan seks.

Perubahan selepas menggunakan Vimax Patch

Minggu 1-4 Dalam minggu ini, anda akan perasan perubahan pada kelebaran zakar anda dan ketegangan yang luar biasa.

Minggu 4-8 Selepas sebulan dua, anda akan melibat penambahan panjang zakar anda. Anda juga akan perasan bagaimana zakar anda kelihatan besar walaupun anda tidak ereksi.

Minggu 9+ Bila anda ereksi, anda akan lihat perubahan yang luar biasa. Bukan saja zakar anda bertambah besar malas kelihatan lebih mantap dan kuat dari biasa.

Kandungan Vimax Patch

Ginseng

Digunakan di timur sebagai tonik untuk menguatkan badan dan memulihkan tenaga. Kajian sainstifik juga membuktikan Ginseng mempunyai sifat pengalak seks. Ginseng disyorkan untuk merawat mati pucuk,pengalakkan kesuburan dan mencegah masalah cepat pancut. Ginsenoside yang terdapat dalam Ginseng menambah aliran darah ke zakar agar zakarlebih kuat dan ereksi lebih mantap.

Fo-Ti

Dalam perubatan China kuno, fo-ti adalah tonik untuk awet muda, lemah-lemah badan dan masalah mati pucuk. Fo-Ti terbukti mampu merendahkan kolestrol, melembutkan arteri dan meningkatkan sistem imun.

Gotu Kola

Ianya mempunyai ejen anti-keletihan, secara perlahan-lahan ia membina stamina mental dan kesihatan otak. Digunakan khusus untuk meningkatkan keupayaan otak.

Saw Palmetto

Saw Palmetto digunakan secara meluas untuk merawat masalah seksual yang berkaitan dengan simptom pembesaran prostat, masalah berkaitan sistem urinari, batuk dan sesak nafas. Selain itu, saw palmetto juga popular digunakan untuk pembesaran payudara, tenaga seksual, menyeimbangkan metabolisma, menaikkan selera makan dan membantu penghadaman. Kajian di Amerika Syarikat telah membuktikan Saw Palmetto begitu berkesan di dalam melegakan simptom Benign Prostatic Hyperplasia (BHP). Simptom BHP termasuk kekerapan dan keinginan kencing yang sukar dikawal, kesukaran dan kesakitan ketika kencing dan gangguan pengaliran kencing.

Damiana

Telah digunakan secara meluas oleh mayarakat Amerika Tengah dan Amerika Selatan sejak zaman Mayans sebagai pengalak seksual lelaki. Damiana terbukti mampu menambah stamina seksual, menguatkan ereksi dan memperbaiki orgasme lelaki.

Cara Guna Vimax Patch

Lekatkan sekeping vimax patch di mana-mana kawasan badan anda. Tempat yang disyorkan adalah tengkuk kerana dekat dengan sistem pengaliran darah. 1 keping patch untuk adalah untuk kegunaan 3 hari. Sekotak vimax patch mempunyai 10 keping untuk kegunaan 30 hari. Selepas 3 hari, buang patch tersebut dan gantikan dengan patch baru. Jangan tampal ditempat yang sama. Anjakkan ketepi sedikit dari tempat patch sebelum ini.

Berapakah Harga Vimax Patch Ini? Sekotak Vimax Patch ini ialah RM290 (SM) RM300(SS) - free poslaju, free vvip akses kedaikuhebat.com, Harga Istimewa 2 kotak RM470 (SM) RM480 (SS) - Anda jimat !!!

Bagaimana Untuk Saya Membuat Pembelian Vimax Patch – Teknik Membesarkan Zakar Tanpa Ubat Atau Senaman ini?

Sila ikuti beberapa langkah mudah dibawah

1. Bank In @ Deposit Wang sejumlah amaun ke salah satu Bank di bawah, samaada
MAYBANK – AKAUN NO: 5011-3215-4247, ZM Services
RHB BANK – AKAUN NO: 1010-8000-550-723, Zulkifli B. Hj Harun
BANK ISLAM – AKAUN NO: 01-041-02034422-1, Zulkifli B. Hj Harun
PUBLIC BANK – AKAUN NO:  4-5694442-14, Zulkifli B. Hj Harun
CIMB BANK – AKAUN NO: 0116-0007-9570-58, SM Trading

2. Simpan slip @ bukti pembayaran anda seperti slip simpanan, resit sehingga ANDA terima produk-produk yang di pesan
**kepada pelanggan-pelanggan yang menggunakan online transfer ANDA boleh masukkan email penerima |kedaikuhebat[at]gmail.com|  Ini untuk memudahkan kami menjejaki bayaran yang ANDA buat

3. Selepas Deposit wang, sila SMS maklumat-maklumat berikut ke 012-707 1981 (paksu)

| Bank, Nama Penuh, Alamat Pos, Amaun, Tarikh, Masa, Nama atau Kod Produk, No Handphone ANDA | Contoh: (Maybank, Abu Yassin Bin Abu Bakar, No 7, Jln Simpang 3/4, Tmn Simpang Kurau, 34200, Kuala Kurau, Perak, 30 sept 2011, 3.15pm, 2 Kotak Vimax Patch, RM470, 012-344xxxx)

4. Pihak admin kedaikuhebat akan mengesahkan bayaran apabila menerima SMS order dari ANDA. ANDA juga akan dibekalkan password untuk ANDA mengakses laman VVIP kedaikuhebat. BANYAK BENDA-BENDA BEST & ILMU DI SANA!!!

Jika ANDA ingin membuat pembayaran menggunakan Kad Kredit, ikuti langkah dibawah menggunakan (secured website by paypal)


Untuk Pembelian Dengan Kad Kredit
  Cara Penghantaran

  Cara Pesanan

  Akaun-Akaun Bank

  VVIP Akses