Kedaikuhebat.Com

Pelbagai Produk Yang Berkualiti Untuk Anda

No public Twitter messages.

Facebook
RSS

Sensacream dihasilkan berasaskan gabungan ekstrak lintah, halia, bunga cengkih, lada hitam dan minyak zaitun. Sensacream dipertingkatkan dengan ekstrak Butea Superba yang telah terbukti dengan keberkesanan dalam merawat mati pucuk dan lemah tenaga batin. Sensacream adalah penyelesaian kepada semua masalah lelaki terutamanya bagi mereka yang inginkan saiz zakar yang besar, panjang, keras dan tahan lama. Ianya merupakan krim urutan zakar yang boleh dipercayai kerana telah mempunyai ratusan ribu pengguna di seluruh dunia. Produk krim urutan zakar ini telah banyak membantu ramai lelaki untuk memulihkan masalah batin yang dihadapi. Dengan penggunaan yang betul dan berterusan akan dapat memberikan kesan yang optimum dan terbaik. Dengan kandungan herba yang terbaik dan terkenal berfungsi baik untuk kesejahteraan alat kelamin (zakar) lelaki. Anda harus menggunakannya untuk memberi kekerasan zakar yang mantap.

Apakah Khasiat Penggunaan Sensacream Jika Saya Menggunakannya?                                                                                                    

 • Merawat sakit otot, kekejangan dan sengal badan
 • Membesar dan memanjangkan saiz zakar
 • Melambatkan ejakulasi agar tahan lama
 • Memaksimumkan ereksi agar zakar lebih tegang dan keras
 • Melancarkan perjalanan darah zakar
 • Mengurangkan pembekuan darah zakar
 • Membesarkan diameter saluran darahzakar
 • Ransangan seksual melalui bau agar menghairahkan pasangan
 • Lebih berkesan disapu pada waktu pagi

Apakah Kandungan Herba-Herba Yang HEBAT Untuk Zakar Lelaki Dalam Sensacream?

Hirudin – Hirudin dapat menggurangkan pembentukan bekuan darah dan melancarkan aliran darah.Apabila hirudin meresap ke dalam epidermis dan masuk ke dalam saluran darah ianya mampu merawat penyakit seperti sejuk tangan,sakit otot,kejang otot dan sengal-sengal badan.

Pheromone – Pheromone merupakan hormon yang mengeluarkan bau yang mampu menarik perhatian pasangan. Ia juga dapat menyelesaikan masalah seperti hubungan kelamin(intercourse),meningkatkan hubungan seksual dan mampu merawat mati pucuk.

Histamin – Histamin berfungsi membesarkan diameter saluran darah dan mencergaskan aliran darah.Histamin juga dapat menyelesaikan masalah seperti mati pucuk(erectile dysfuntion), rasa dingin terhadap pasangan dan juga mampu merawat masalah zakar kecil,megecut,pendek dan lemah tenaga batin.

Minyak Zaitun – Minyak zaitun menjadi bahan penghantar bagi Histamin,Hirudin,Hyaluronidase untuk meresap ke dalam pembuluh darah. Ianya juga terbukti sangat baik untuk penjagaaan dan kelembapan kulit terutama bagi kulit zakar semasa sesi mengurut.

Halia – Curcumin yang terkandung dalam halia(zingiber officinale) boleh merangsang peredaran darah yang lemah serta meningkatkan rangsangan seksual terdadap pasangan dan mengurangkan tekanan darah tinggi.

Lada Hitam – Lada Hitam(piper Nigram) mengandungi bahan yang membantu melancarkan peredaran darah yang lemah serta sebagai pembekal nutrisi untuk kesihatan badan.

Saya Bimbang Hendak Menggunakan Sensacream Jika Tiada Pengesahan KKM?

Sensacream berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia. No pendaftaran NOT100100943K. Sensacream dihasilkan dikilang Bumiputera. Produk Halal.

Berapa Harga Sensacream Yang Hebat Ini?

RM60 (SM) RM70 (SS) – Free POSLAJU & Free VVIP AKSES (Kod Produk : Sensacream)

BAGAIMANA UNTUK SAYA MEMBUAT PESANAN..?

Sila ikuti beberapa langkah mudah dibawah
1. Bank In @ Deposit Wang sejumlah amaun ke salah satu Bank di bawah, samaada
MAYBANK – AKAUN NO: 5011-3215-4247, ZM Services
RHB BANK – AKAUN NO: 1010-8000-550-723, Zulkifli B. Hj Harun
BANK ISLAM – AKAUN NO: 01-041-02034422-1, Zulkifli B. Hj Harun
PUBLIC BANK – AKAUN NO:  4-5694442-14, Zulkifli B. Hj Harun
CIMB BANK – AKAUN NO: 0116-0007-9570-58, SM Trading

2. Simpan slip @ bukti pembayaran anda seperti slip simpanan, resit sehingga ANDA terima produk-produk yang di pesan
**kepada pelanggan-pelanggan yang menggunakan online transfer ANDA boleh masukkan email penerima | kedaikuhebat[at]gmail.com |. Ini untuk memudahkan kami menjejaki bayaran yang ANDA buat

3. Selepas Deposit wang, sila SMS maklumat-maklumat berikut ke 012-707 1981 (paksujb)

| Bank, Nama Penuh, Alamat Pos, Amaun, Tarikh, Masa, No Hand Phone Anda, Nama atau Kod Produk |

4. Pihak admin kedaikuhebat akan mengesahkan bayaran apabila menerima SMS order dari ANDA. ANDA juga akan dibekalkan password untuk ANDA mengakses laman VVIP kedaikuhebat. BANYAK BENDA-BENDA BEST & ILMU DI SANA!!!

 

  Cara Penghantaran

  Cara Pesanan

  Akaun-Akaun Bank

  VVIP Akses