Kedaikuhebat.Com

Pelbagai Produk Yang Berkualiti Untuk Anda

No public Twitter messages.

Facebook
RSS

Lotion Power 31 Brutal, Minyak Kelapa Dara Untuk Suami Bertahan Lama Dalam Hubungan Seks

lotion-power-brutal-31-untuk-lelaki-TAHAN-LAMA-lambat-pancut-kawalan-pancutan

Sebahagian Testimoni-Testimoni Pengguna
Pengguna 1 : (Minta nama dirahsiakan) : Bujang kahwin Janda; Sepang. “Saya ditakdirkan baru bertemu jodoh (2005) dengan seorang janda. Dalam setiap perhubungan suami isteri, saya sentiasa tewas sebelum isteri menamatkan pusingan pertama. Kini dengan Brutal 31 saya mampu mengatasinya dengan 3 pusingan berbalas 1. Sehingga kini saya belum pernah tewas lagi.”
Pengguna 2 : (Minta nama dirahsiakan) Status : Sudah berkahwin 12 tahun “Huuh…………dia terpaksa minta ‘adjourn’ (waktu rehat) sebelum saya menamatkan perlumbaan.”
Pengguna 3 : Dari Kuala Lumpur memaklumkan melalui sms “Marvelous….!. I scored 3-1 last night. Syukur saya bertemu Lotion Power Brutal.”
Pengguna 4 : Guru dari Kuala Selangor. ” Wow……..! sampai saya tersandar kedinding….hebat habis.”
Pengguna 5 : Juruteknik dari Kuala Lumpur “Isteri saya selalu pesan …….Bang……jangan lupa minyak Power Rangers.”
Pengguna 6 : Paramugari dari Subang Jaya (melalui e-mail) “I always have wonderful Sunday…….dia seakan tidak mahu mendarat.Terima kasih Lotion Power 31 Brutal.”
Pengguna 7 : Penyelia Tapak dari Puchong “Heeei…..Beb..!..aku berjaya merentas 3 lautan tanpa henti…lah………….Syabas Lotion Power 31 Brutal!!”
Pengguna 8 : Jurutera dari Port Dickson “Betul-betul Power…… berasap….! ” (beliau terus memesan 10 botol lagi untuk diperkenalkan pada kawan-kawan.”
Pengguna 9 : Zam Kluang “Syukur saya berjumpa dengan kedaikuhebat.com yang memperkenalkan produk yang hebat ini. Memang hebat penangan produk ni. Setiap kali bertarung, tidak kurang 2 jam kami bersama. Memang berbaloi, isteri saya puas setiap kali bersama!!”
P.S. Ingin Mendapat Bonus-Bonus Hebat Percuma? Teruskan Membaca Sehingga Akhir
Adakah anda…. Mungkin Power 31 Brutal ini Untuk ANDA & Isteri
# Mengalami Masalah Cepat Pancut, Pancutan Pra-Matang
# Tak Tahan Lama, Mengalami Rangsangan Yang Berlebihan, Kegelian Melampau
# Hilang Nikmat Berhubungan Seks (Kesan ubat kebas) – Guna Gambir Sarawak
Dan menyebabkan isteri anda sentiasa mengeluh tak puas dengan hubungan seksual anda? - Jika jawapan kepada soalan di atas adalah YA! maka Power 31 Brutal ini adalah terbaik untuk ANDA. Anda boleh selesaikan masalah ANDA serta merta, tiada lagi pancutan awal yang memalukan sedangkan isteri ANDA belum lagi mengecapi kepuasan atau baru bermula!
FAKTA MENGENAI SEKS 
-78% wanita Asia tidak merasa puas tiap kali bersama pasangan. Namun perasaan tersebut diketepikan demi menjaga hati pasangan.
35% kes cerai di Semenanjung Malaysia adalah kerana suami cepat inzal (pancut), lemahnya daya seks dalam memuaskan naluri seks isteri.
- Wanita mempunyai 9 nafsu berbanding lelaki yang hanya ada 1.
- Kegagalan mencapai orgasme lengkap boleh menyebabkan wanita mengalami gangguan organ seperti sakit buah pinggang, perut, usus dan saraf.
Adalah sangat mustahak bagi anda untuk mencari penyelesaian segera jika anda ingin BERTAHAN LAMA di ranjang dan mengelakkan EJAKULASI PRAMATANG terjadi agar kebahagiaan rumah tangga dapat dikekalkan. Sebagai suami, tanggungjawab besar terletak di kedua bahu anda untuk memastikan nafkah ZAHIR dan BATIN terhadap isteri anda dilaksanakan sebaiknya.
“Jangan sampai isteri anda mula makan luar dan curang terhadap anda. Jadi jangan salahkan isteri jika mereka menyalahkan SUAMI walaupun isteri sendiri yang berlaku CURANG!” – Nasihat orang-orang lama
Tak payah malu tak payah segan bila perkara ini terjadi kepada anda kerana bukan anda seorang yang mengalami keadaan ini namun beribu-ribu lelaki Malaysia mengalami keadaan memalukan ini.

Bezanya mereka belum jumpa penawar yang berkesan dan selamat. Di sinilah kelebihan anda untuk membaiki hubungan seksual dengan pasangan anda tanpa bertangguh lagi.
Kini Dengan Kemajuan Teknologi Moden dan Terkini adanya Penyelesaian yang Lebih Mudah untuk Masalah Anda!
Memperkenalkan Lotion Power 31 Brutal

Losyen Power 31 Brutal dirumus khas untuk suami supaya tahan lebih lama ketika bersama isteri.

Kandungan Losyen Power 31 Brutal

 1. Minyak Kelapa Dara (VCO)
 2. Aqua
 3. Glycerin
 4. Novemer EC1
 5. Mineral Oil
 6. Neolone PE
 7. Fragrance

Khasiat Losyen Power 31 Brutal

 • Suami akan jadi lebih perkasa dan tahan lama.
 • Isteri boleh mencapai puncak sehingga 3 kali.
 • Menyegarkan dan menghangatkan.
 • Pelayaran lancar dan jauh.

Cara Guna Losyen Power 31 Brutal

Suami disyorkan memakai Losyen BRUTAL 30~60 minit sebelum bersama isteri dan ianya berkesan sehingga 10 jam. Sapukan atau lumur rata pada sekeliling di bahagian leher alat suami (terutama bahagian bawah/sensitive area) boleh sapukan keseluruhan. Ianya tidak terasa sejuk dan kebas. Sebaiknya basuh terlebih dahulu alam kelamin suami sebelum bersama isteri.

Mengapa anda perlu YAKIN dengan Lotion Power 31 Brutal?
1. Dihasilkan daripada Minyak Kelapa Dara (VCO)
2. Kandungannya terdiri daripada sumber semulajadi 98% minyak kelapa dara dan 2% herba terpilih.
3. Menyerap Ke Dalam Kulit Anda Tanpa Kesan Berminyak
4. Tiada Sebarang Campuran Ubatan Kimia
5. Tidak Terasa Kebas Pada Alat Kemaluan
6. Memberikan Kesan Hebat Tanpa Kesan Sampingan

Antara kata-kata pakar tentang keberkesanan Minyak Kelapa Dara untuk kesihatan manusia,
“Minyak kelapa dara mempunyai sifat-sifat anti virus, anti bacteria, anti kulat dan anti parasit semulajadi yang membantu mengawal berbagai penyakit”. Dr. John J. Kabara (Universiti Michigan –USA)
“Minyak kelapa dara adalah minyak paling menyihatkan di dunia”. Dr. Bruce Fife (Doctor Naturopati – USA)
Pelaburan Serendah 50 Sen Setiap Kali Anda Mahu Menikmati Nikmat Sebenar Hubungan Seksual Bersama Isteri Anda
Penghantaran Pos Laju adalah PERCUMA ke seluruh Malaysia, Sabah & Sarawak. Anda akan terima produk dalam tempoh 1-3 hari bekerja sahaja!

 

Beli Losyen Power 31 Brutal Dengan Yakin

 

kementerian kesihatan malaysia Losyen Power 31 Brutal berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia. No pendaftaran NOT080802728K.

 

halal Losyen Power 31 Brutal produk Bumiputera

Berapakah Harga Lotion Power 31 Brutal Ini? Sebotol Power 31 Brutal ini ialah RM70 (SM) RM80(SS) - free poslaju, free vvip akses kedaikuhebat.com, Harga Istimewa 2 unit RM130 (SM) RM140 (SS) – Anda jimat !!!

Bagaimana Untuk Saya Membuat Pembelian Lotion 31 Brutal – Terbaik Untuk Lelaki Tahan Lama ini?

Sila ikuti beberapa langkah mudah dibawah

1. Bank In @ Deposit Wang sejumlah amaun ke salah satu Bank di bawah, samaada
MAYBANK – AKAUN NO: 5011-3215-4247, ZM Services
RHB BANK – AKAUN NO: 1010-8000-550-723, Zulkifli B. Hj Harun
BANK ISLAM – AKAUN NO: 01-041-02034422-1, Zulkifli B. Hj Harun
PUBLIC BANK – AKAUN NO:  4-5694442-14, Zulkifli B. Hj Harun
CIMB BANK – AKAUN NO: 0116-0007-9570-58, SM Trading

2. Simpan slip @ bukti pembayaran anda seperti slip simpanan, resit sehingga ANDA terima produk-produk yang di pesan
**kepada pelanggan-pelanggan yang menggunakan online transfer ANDA boleh masukkan email penerima |kedaikuhebat[at]gmail.com|  Ini untuk memudahkan kami menjejaki bayaran yang ANDA buat

3. Selepas Deposit wang, sila SMS maklumat-maklumat berikut ke 012-707 1981 (paksujb)

| Bank, Nama Penuh, Alamat Pos, Amaun, Tarikh, Masa, Nama atau Kod Produk, No Handphone ANDA | Contoh: (Maybank, Abu Yassin Bin Abu Bakar, No 7, Jln Simpang 3/4, Tmn Simpang Kurau, 34200, Kuala Kurau, Perak, 30 sept 2011, 3.15pm, Lotion Power 31 Brutal, RM130, 012-344xxxx)

4. Pihak admin kedaikuhebat akan mengesahkan bayaran apabila menerima SMS order dari ANDA. ANDA juga akan dibekalkan password untuk ANDA mengakses laman VVIP kedaikuhebat. BANYAK BENDA-BENDA BEST & ILMU DI SANA!!!

Jika ANDA ingin membuat pembayaran menggunakan Kad Kredit, ikuti langkah dibawah menggunakan (secured website by paypal)

Untuk Pembelian Dengan Kad Kredit

  Cara Penghantaran

  Cara Pesanan

  Akaun-Akaun Bank

  VVIP Akses