Kedaikuhebat.Com

Pelbagai Produk Yang Berkualiti Untuk Anda

No public Twitter messages.

Facebook
RSS

KIMI – Alat Menambah Ketinggian Badan Lelaki & Wanita

Hanya dipakai dalam kasut seharian kita, pakai sepanjang masa atau masa yang lebih panjang. Anda akan mampu menambah ketinggian tubuh badan. Percayalah.. Ini merupakan produk teknologi dan terbaik dalam pasaran untuk menambah tinggi.

KIMI – Alat Menambah Ketinggian Badan dari Jepun
- Menambah ketinggian badan secara semulajadi
- Hasil teknologi sains komputer dan refleksologi
- Bertindak secara semulajadi, bebas kesan sampingan
- Kesan berkekalan, tinggi yg ditambah kekal selamanya
- Juga berkesan utk melansingkan badan & awet muda
- Menjimatkan, boleh digunakan seumur hidup

AWAS !!! JANGAN TERPEDAYA DENGAN PRODUK TIRUAN Pengeluar KIMI mendapati terdapat produk tiruan di pasaran termasuk Malaysia )

Kegunaan Utama 
- Menambah Ketinggian (Umur Di Bawah 35 Tahun)

Lain-Lain Kegunaan (semua peringkat umur) 
- Melancarkan peredaran darah
- Meningkatkan metabolisme badan
- Melambatkan proses penuaan
- Kelihatan lebih muda (Awet Muda)
- Memperbaiki sistem pernafasan
- Membakar lemak (melansingkan badan)
- Mempercepatkan proses penyembuhan badan
- Meningkatkan kesihatan badan

Bagaimana Cara Penggunaan KIMI ?
Dipakai pada di dalam kasut sebagai pelapik tapak kaki. Titik-titik urutan pada permukaannya akan bertindak mengurut kawasan tertentu pada tapak kaki dan meransangkan saraf-saraf yang akan memberi respon terus kepada otak untuk merembeskan lebih banyak Hormon Tumbesaran Manusia (HTM) atau dalam bahasa inggeris – Human Growth Hormone (HGH).

Apakah Saiz KIMI Perlu Dipilih Mengikut Saiz Kaki ?
Tidak perlu kerana KIMI didatangkan dengan free saiz dan cara penyesuaiannya mengikut saiz kaki anda akan disertakan bersama produk.

Bagaimanakan kesan penggunaan KIMI untuk menambah ketinggian ?
Pada awal Disember 2007, kajian telah dilakukan ke atas 1500 orang pelanggan yang telah menggunakan KIMI. Sejumlah 88% (1350 orang ) telah berjaya menambah ketinggian mereka dan 12% (150orang) telah gagal.

Berapakah jumlah ketinggian badan yang akan bertambah ?
Selain daripada faktor umur, keadaan lain seperti potensi badan, aktiviti lasak, kawalan emosi, pemakanan, rehat yang cukup, postur badan yang betul dll akan memainkan peranan dalam penggunaan KIMI. Oleh itu, tidak boleh dijangka dengan tepat berapa ketinggian yang akan dicapai oleh seseorang pengguna.

Adakah jaminan yang diberikan ke atas kesan penggunaa KIMI ?
Tiada jaminan bagi penggunaan produk KIMI. Ini kerana semasa jaminan pulangan wang diberikan sebelum ini, ramai pengguna yang mengambil kesempatan, setelah mereka berjaya mencapai ketinggian yang dihajati, mereka berkeras untuk menuntut kembali wang dengan alasan KIMI tidak berkesan. Pihak kedaikuhebat.com mempunyai ramai rakan di seluruh Malaysia dan penipuan mereka memang dapat dibuktikan. Tetapi pihak kedaikuhebat.com tidak akan mengambil tindakan ke atas para pelanggan yang menipu ini dan hanya menarik balik tawaran pengembalian wang tersebut.

Kajian Tentang Ketinggian Manusia :
Dr.Ichiro Kawaguchi dari Makmal Penyelidikan Tokyo, Jabatan Kesihatan Negara Jepun yang terkenal di seluruh dunia telah mendapati bahawa dengan memberikan ransangan kepada kelenjar pituitari yang bertugas merembeskan Hormon Tumbesaran Manusia (HGH) akan dapat menambahkan ketinggian badan bagi yang berumur di bawah 35 tahun. Ransangan sedemikian dapat dilakukan dengan mengenakan tekanan yang tertentu dan tepat pada titik-titik ransangan di tapak kaki. Beliau menggabungkan teknologi rekabentuk komputer dan kaedah perubatan tapak kaki @ refleksologi untuk menghasilkan KIMI, iaitu alat yang dipakai pada tapak kaki dan telah terbukti memberi kesan yang terbaik dalam menambah ketinggian pemakainya.

Testimoni KIMI – Alat Menambah Ketinggian

Produk ni popular kat jepun… mereke dah wat saintifik research berkenaan produk ni.. sy pernah terbaca kat satu website kesihatan dulu. Cuma, di malaysia, pasal nak tinggi2 ni.. org tak kisah sangat…
Kalau berdasarkan sains, memang boleh tinggi kalau hormon tumbesaran diransang ditambah dengan zat yang seimbang. Cuma, apabila usia sudah mencecah 20 -an bagi lelaki, hormon tersebut telah berhenti dikeluarkan…
sebab itu, dengan adanya produk ini, ia membantu meransang kelenjar yang merembeskan hormon tumbesaran.. tp hasilnya takde la sekejap.. tp ambik mase.. Sy dah pakai hampir setahun beli dari kedaikuhebat aka paksu, nampaknya sudah tambah 8cm, dari 161cm sekarang dah 169cm. Hohoho, :lol: memang best… Amir Zakuan, Sabah

Ketinggian anak saya telah bertambah 3cm, sebelum ini: 159cm dan sekarang: 162cm” Pn Normala- Malaysia.

“Alhamdulillah, saya mendapati ketinggian saya bertambah sebanyak 3 inci setakat ini. Insyaallah, saya akan terus menggunakan produk ketinggian ini” Sofizah Mousin- Malaysia.

“Saya sangat sedih bertubuh rendah sehinggalah saya gunakannya. Sekarang saya lebih tinggi dan lebih berkeyakinan diri.”
TohTH- Malaysia.

“I have used KIMI for three months now and I gained 3″ in height. Thank you very much.”
 Tony Lee – Singapore

“Give KIMI a chance. Believe me you will not regret it!”
 Gurdas S. Khalsa – India

“I am 33 years old and have tried several products in the market but none of them worked for me so far. With this product, I have grown 1.5cm after 60 days and I am still using it. I strongly recommend this to anyone who wants to grow taller.”
 Joseph Miranda, CA – USA

“I am 29 and had not grown since the age of 22. Nevertheless, after using your product, I’ve started growing again! This is totally Cool!”
 Micheal Stewart – PA, USA

“KIMI works for females too! Even though I grew by just over an inch, it is definitely still worth it.” Anne Cobian, Middlesex – United Kingdom

“Cubalah produk ini sebelum membeli produk yang lain. Ianya senang digunakan dan berkesan. Saya memang bertambah tinggi dan masih membesar dengan penggunaanya.”
 Kim Wong, Kuala Lumpur – Malaysia

“After using this product, I have grown from 5’5” to 5’8”. I am much more confident with myself now now. Thank so much.”

Gurdas Dhillon, Toronto – Canada

“I am 27 and have stopped growing for the past 7 years. After using your product, I have started growing again! How wonderful!” Peter Hobson, FL – USA

“Kedua-dua ibubapa saya kurang dari 5′ 4” tinggi. Saya tak sangka boleh membesar lebih dari 5’8”. Selepas menggunakan produk anda, saya kini setinggi 5’10”. Terima Kasih.”
 Omar Abdullah, Malaysia

“Revolutionary. It is simple and it works!”
 Ken Lo, Hong Kong

“I would have paid hundreds of dollars to grow taller. I think this product is easily worth 10 times the price.”
 CK Tan, Singapore

“After using this product, I have grown from 5’5” to 5’8”. I am much more confident now. Thank you very much.”
Kamaruddin, Indonesia

“It’s amazing! How nice if I can buy it 5 years ago. I would have totally different college years.”Alex Brown, NY – USA

Berapakah Harga Alat Menambah Ketinggian Ini? Sepasang Alat Menambah Ketinggian ini ialah RM100 (SM) RM110(SS) – free poslaju, free vvip akses kedaikuhebat.com, Harga Istimewa 2 unit RM180 (SM) RM190 (SS) – Anda jimat !!!

Tips menggunakan alat menambah ketinggian ini untuk kesan yang lebih cepat, beli 2 unit, 1 dikasut bekerja, 1 dikasut sukan & riadah

Bagaimana Untuk Saya Membuat Pembelian Alat Menambah Ketinggian – Sesuai Untuk Lelaki & Wanita ini?

Sila ikuti beberapa langkah mudah dibawah

1. Bank In @ Deposit Wang sejumlah amaun ke salah satu Bank di bawah, samaada
MAYBANK – AKAUN NO: 5011-3215-4247, ZM Services
RHB BANK – AKAUN NO: 1010-8000-550-723, Zulkifli B. Hj Harun
BANK ISLAM – AKAUN NO: 01-041-02034422-1, Zulkifli B. Hj Harun
PUBLIC BANK – AKAUN NO:  4-5694442-14, Zulkifli B. Hj Harun
CIMB BANK – AKAUN NO: 0116-0007-9570-58, SM Trading

2. Simpan slip @ bukti pembayaran anda seperti slip simpanan, resit sehingga ANDA terima produk-produk yang di pesan
**kepada pelanggan-pelanggan yang menggunakan online transfer ANDA boleh masukkan email penerima |kedaikuhebat[at]gmail.com|  Ini untuk memudahkan kami menjejaki bayaran yang ANDA buat

3. Selepas Deposit wang, sila SMS maklumat-maklumat berikut ke 012-707 1981 (paksujb)

| Bank, Nama Penuh, Alamat Pos, Amaun, Tarikh, Masa, Nama atau Kod Produk, No Handphone ANDA | Contoh: (Maybank, Abu Yassin Bin Abu Bakar, No 7, Jln Simpang 3/4, Tmn Simpang Kurau, 34200, Kuala Kurau, Perak, 30 sept 2011, 3.15pm, 2unit Alat Menambah Ketinggian, RM180, 012-344xxxx)

4. Pihak admin kedaikuhebat akan mengesahkan bayaran apabila menerima SMS order dari ANDA. ANDA juga akan dibekalkan password untuk ANDA mengakses laman VVIP kedaikuhebat. BANYAK BENDA-BENDA BEST & ILMU DI SANA!!!

Jika ANDA ingin membuat pembayaran menggunakan Kad Kredit, ikuti langkah dibawah menggunakan (secured website by paypal)


Untuk Pembelian Dengan Kad Kredit




    Cara Penghantaran

    Cara Pesanan

    Akaun-Akaun Bank

    VVIP Akses