Kedaikuhebat.Com

Pelbagai Produk Yang Berkualiti Untuk Anda

No public Twitter messages.

Facebook
RSS

ATIKA BEAUTY ROMEO (PRIAKASA)

250ml RM70(sm) RM80(ss)

Priakasa adalah 100% persediaan herba secara tradisional yang dibuat dari ekstrak maca, gingko biloba dan epimedium sagittatum. Ianya disediakan dengan kaedah tradisional untuk mengekalkan khasiatnya dimana persediaan secara moden mungkin akan merosakkan atau mengurangkan khasiatnya. Tidak hairanlah sesetengah produk herba dipasaran kurang berkesan kerana cara persediaannya. Priakasa adalah berbeza kerana kami mengekalkan rahsia resepi tradisional yang berkurun lamanya semata-mata untuk mengekalkan khasiatnya sebagai makananan tambahan untuk lelaki.

Ianya adalah khusus untuk lelaki sejati. Dengan herba hebat seperti Tongkat Ali Hitam dan Ubi Jaga dan campuran Jus Guava dengan Ginseng khusus untuk mengekalkan khasiatnya sebagai makananan tambahan untuk lelaki. Kelebihannya telah diakui bagi merawat pelabagai masalah kelakian seperti mati pucuk, lemah tenaga batin, kurang keinginan seks, dingin seks, kurang bertenaga.

Priakasa merupakan jus minuman yang sedap, sesuai dengan gaya hidup masa kini. Ianya mudah dan ringkas, dengan hanya 1 cup minuman, ANDA mampu meningkatkan prestasi seksual dan stamina batin seseorang suami. Kepada wanita yang sayangkan suami beli satu dan berilah ia minum 1 cup setiap pagi. ANDA pasti akan lebih bahagia dengannya di malam hari.

Kandungan Herba Priakasa

Campuran Jus Strawberri, Campuran Jus Pink Jambu, Ekstrak Epimedium (Horny Goat Weed), Ekstrak Maca, Ekstrak Gingko Biloba, Pectin, Fructose, Vitamin Premix (Thiamine, Vitamin A, Vitamin D3, Biotin, Folic Acid, Niacin, Pantothenic Acid, Vitamin B12, B2, B6, Vitamin C, Calcium, Iodin, Iron, Magnesium, & Zinc) Natural Amino Acid Complex (Arginine, Isoleucine, Lecine, Lysine, Methionine, Phenylalanine, Threonine, Tryptophan) Acerola Powder, E.O Water.

Khasiat Priakasa

 • Meningkatkan kesuburan lelaki.
 • Meningkatkan stamina dan metabolism badan.
 • Melancarkan peredaran darah dan menguatkan sistem imun badan.
 • Meningkatkan tenaga batin dan nafsu syahwat.
 •  Menyembuhkan mati pucuk dan menstabilkan hormon lelaki.
Khasiat-khasiat herba kandungannya..
 1. Guava amat berkhasiat dari segi antioksidan kerana kandungan beta karotin dan vitamin C yang tinggi sehingga dapat meningkatkan daya tahan tubuh.
 2. Tongkat Ali Hitam digunakan secara tradisi untuk menguatkan tenaga seks lelaki. Selain itu Tongkat Ali Hitam juga digunakan untuk merawat darah tinggi, kencing manis dan masalah buah pinggang.
 3. Ubi Jaga merupakan sejenis herba memanjat yang mempunyai batang yang mudah lentur tetapi kuat, berwarna hijau gelap. Kegunaan utama ubi jaga ialah sebagai afrodiasiak untuk merangsang seks. Selain itu, ia mengimbangkan dan membantu meningkatkan mood seks itu sendiri, mengawal tekanan darah yang baik dan meningkatkan tahap tenaga.Ubi Jaga juga mampu menaikkan metabolisma lelaki. Ia juga menambah hormon testosterone.
 4. Ginseng Merah yang banyak terdapat di Korea bersifat aprodisiak dan efektif untuk mengatasi gangguan ereksi. Untuk mengembalikan stamina dan kelesuan seksual.
 5. Tunjuk Langit mengandungi kandungan aktif flavonoids dan saponins yang mana berfungsi melancarkan pengaliran darah terutamanya mencegah saluran darah daripada tersumbat seterusnya mengurangkan kandungan tahap kolestrol serta mengurangkan penimbunan lemak pada dinding saluran darah. Juga dapat meningkatkan sistem imuniti dan mempertingkatkan kecergasan.

Cara Hidangan

Goncang dahulu sebelum diminum. Ambil 15ml, minum 1 atau 2 kali sehari dengan menggunakan cawan yang disediakan selepas sarapan pagi atau selepas makan malam.

Perhatian

 1. Warna, rasa dan cecair tenunan dalam Priakasa akan berbeza antara setiap kelompok yang dihasilkan kerana bahan ramuan yang digunakan adalah semulajadi.
 2. Simpan di peti sejuk. Jauhkan daripada kanak-kanak.
                               

 

 

 

Berapakah harganya? RM70(SM) RM80(SS) – free poslaju, free vvip akses kedaikuhebat.com

Bagaimana Untuk Saya Membuat Pembelian?

Sila ikuti beberapa langkah mudah dibawah

1. Bank In @ Deposit Wang sejumlah amaun ke salah satu Bank di bawah, samaada
MAYBANK – AKAUN NO: 5011-3215-4247, ZM Services
RHB BANK – AKAUN NO: 1010-8000-550-723, Zulkifli B. Hj Harun
BANK ISLAM – AKAUN NO: 01-041-02034422-1, Zulkifli B. Hj Harun
PUBLIC BANK – AKAUN NO:  4-5694442-14, Zulkifli B. Hj Harun
CIMB BANK – AKAUN NO: 0116-0007-9570-58, SM Trading

2. Simpan slip @ bukti pembayaran anda seperti slip simpanan, resit sehingga ANDA terima produk-produk yang di pesan
**kepada pelanggan-pelanggan yang menggunakan online transfer ANDA boleh masukkan email penerima |kedaikuhebat[at]gmail.com|  Ini untuk memudahkan kami menjejaki bayaran yang ANDA buat

3. Selepas Deposit wang, sila SMS maklumat-maklumat berikut ke 012-707 1981 (paksujb)

| Bank, Nama Penuh, Alamat Pos, Amaun, Tarikh, Masa, Nama atau Kod Produk, No Handphone ANDA | Contoh: (Maybank, Abu Yassin Bin Abu Bakar, No 7, Jln Simpang 3/4, Tmn Simpang Kurau, 34200, Kuala Kurau, Perak, 30 sept 2011, 3.15pm, Romeo Atika Beauty, RM70, 012-344xxxx)

4. Pihak admin kedaikuhebat akan mengesahkan bayaran apabila menerima SMS order dari ANDA. ANDA juga akan dibekalkan password untuk ANDA mengakses laman VVIP kedaikuhebat. BANYAK BENDA-BENDA BEST & ILMU DI SANA!!!

Jika ANDA ingin membuat pembayaran menggunakan Kad Kredit, ikuti langkah dibawah menggunakan (secured website by paypal)

Untuk Pembelian Dengan Kad Kredit

  Cara Penghantaran

  Cara Pesanan

  Akaun-Akaun Bank

  VVIP Akses