Kedaikuhebat.Com

Pelbagai Produk Yang Berkualiti Untuk Anda

No public Twitter messages.

Facebook
RSS

Teknik Mudah Membesarkan Kemaluan Lelaki

Comments Off
Aug - 8 - 2012
kedaikuhebat

Waterbuddy : Teknik Mudah Dan Berkesan Untuk Membesarkan Kemaluan Lelaki

Terdapat berbagai teknik yang boleh digunakan dengan mudah dan berkesan untuk memanjangkan, menguatkan dan membesarkan kemaluan lelaki. Banyak lelaki yang bakal mendirikan rumahtangga, berada dalam keadaan dilema, mengenai status saiz alat kemaluan mereka. Selain saiz kemaluan, kekuatan dan ketebalan kemaluan juga penting.

Terdapat pelbagai kaedah sejak dahulu untuk membesarkan kemaluan lelaki yang diamalkan sejak lampau.

Dalam kajian oleh penyelidik di Amerika terhadap pendapat perempuan tentang saiz zakar pasanganya, 67 % mengatakan saiz zakar adalah adalah faktor penting dalam mencapai kepuasan seks. Saiz zakar yang kecil menyebabkan ianya tidak dapat menusuk kedasar faraj wanita , dimana didasar faraj ini terdapat sebuah taman yang amat sensitif dengan sentuhan. Alangkah ruginya jika kita tidak dapat mencerobohi taman ini, kerana tanpa menyetuh dasar faraj, kenikmatan jimak yang optimum tidak dapat dicapai. Jika dasar faraj ini dapat ditusuk dengan zakar, pasangan anda akan merasa kenikmatan yang tidak terhingga, dan ini mempercepatkan inzal pasangan anda.  Apakah saiz zakar yang normal bagi lelaki?

Bagi lelaki matang, saiz zakar normal ialah pada saiz 6 inci, bergantung kepada keturunan. Jika anda memiliki saiz ini, anda adalah normal, tetapi jika kurang dari 6 inci, ianya tidak normal dan perlukan proses pemanjang  dan pembesaran zakar ini. 

Dikatakan kaum Arab Sudan mempunyai saiz zakar yang panjang pada purata 7 ke 8 incipanjang bagi lelaki normal, dan dalam rekod dunia, lelaki yang mempunyai zakar terpanjang didunia ialah lelaki berketurunan Arab Sudan, iaitu sepanjang 18 inci, ramai juga mempunyai saiz sekitar 9 inci.

namum, tidak ramai yang mengetahui kaum Arab dan Afrika mempunyai rahsianya yang tersendiri iaitu mengamalkan teknik-teknik urutan pada batang zakar semenjak mereka masih kecil lagi sehinggalah mereka mencapai saiz zakar yang mereka kehendaki. Teknik urutan ini boleh diamalkan oleh setiap lelaki tanpa had umur, yang pentingnya kita melakukan latihan ini sehingga kita berpuas hati dengan hasilnya.

 

Kini terdapat kaedah dan teknik yang paling mudah untuk memanjangkan, menguatkan dan membesarkan kemaluan lelaki. Ianya amat mudah dan praktikal.. Baca lanut waterbuddy di bawah ini

 

 

Comments are closed.

    Cara Penghantaran

    Cara Pesanan

    Akaun-Akaun Bank

    VVIP Akses