Kedaikuhebat.Com

Pelbagai Produk Yang Berkualiti Untuk Anda

No public Twitter messages.

Facebook
RSS

Buah Dada Wanita Tegang Dan Anjal

Comments Off
Dec - 4 - 2011
kedaikuhebat

Petua Agar Buah Dada Tegang Dan Anjal

Ramai wanita menginginkan buah dada tegang dan anjal. Mereka berusaha pelbagai kaedah dan cara untuk menegangkan dan menganjalkan buah dada. Terdapat beberapa petua yang boleh diamalkan wanita untuk mendapatkan buah dada yang cantik, menawan, tegang dan anjal. Ianya adalah seperti berikut.

Petua 1: Dapatkan beberapa helai daun sirih Melayu, ianya berdaun lebar dan berwarna hijau. Sapukan minyak kelapa (seelok-eloknya dibuat sendiri) pada daun sirih. Salaikan mengunakan api lilin dan tekapkan pada buah dada. Biarkan ia kering dan dibuat berulang kali.

Petua 2: Kupas setengah biji labu dan masak sehingga menjadi lembik. Ramas labu tersebut ketika masih suam. Kemudian,sapukan pada seluruh payudara lebih kurang 25 minit. Amalkannya 3 kali seminggu.

Petua 3: Sapukan putih telur pada sekeliling buah dada dan biarkan kering semalaman. Buat 3 kali seminggu.

Petua 4: Amalkan meminum air kanji (air didih nasi) sebelum tidur malam.

Petua 5: Sapukan minyak kelapa pada permukaan daun sirih yang segar.Kemudian daun sirih tersebut di layak atas api kecil. Apabila sudah layu, ramas daun sirih sehingga lumat dan sapukan pada sekeliling payu dara. Jangan terkena pada bahagian puting. Lakukan sehingga 3 hari berturut-turut. Payu dara anda akan kembali tegang.

 Petua 6: Anda juga boleh memilih urutan bagi mendapatkan payu dara yang diingini. Urutan dengan mengelilingi payudara dikatakan dapat mengurangkan rasa sakit dan denyutan apabila ia mengeras.

 Petua 7: Anda juga boleh lakukan senaman untuk payudara. Caranya mudah dan tidak mengambil masa yang lama, iaitu dengan menegakkan badan dan genggam kedua-dua tapak tangan. Tolak ke arah berlawanan dan lakukan selama 10 hingga 20 minit mengikut kemampuan.

Berikut adalah saranan produk untuk buah dada tegang dan anjal. Wanita perlu mencuba ini… dengan harga promosi sekarang!

buah dada tegang dan anjal (thanyaporn) Thanyaporn – Merupakan herba pembesaran payudara wanita terbaik dari Thailand. Herba Pueraria Mirifica merupakan agen pembantu pembesaran payudara yang hebat dan berkesan kepada wanita. Ianya selamat digunakan. Ianya dihasilkan secara teliti di kilang di tempat asalnya. Produk ini telah mendapat pengiktifan dunia dan banyak di jual di platform-platform dunia termasuk ebay, amazon dan lain-lain. Ianya memang hebat dan patut anda miliki jika anda ingin besarkan payudara anda!! 

Mungkin anda boleh cuba petua-petua di atas untuk mendapatkan buah dada tegang dan anjal

Comments are closed.

    Cara Penghantaran

    Cara Pesanan

    Akaun-Akaun Bank

    VVIP Akses