Kedaikuhebat.Com

Pelbagai Produk Yang Berkualiti Untuk Anda

No public Twitter messages.

Facebook
RSS

2 Teknik Hangat Puaskan Isteri

Comments Off
Nov - 17 - 2011
kedaikuhebat

Apa yang Anda Perlu Tahu Untuk Puaskan Isteri

Gunakan zon ghairah untuk keuntungan anda – seperti belakang di sebelah kanan tulang belakang.
Ambil masa anda apabila anda di bawah.
Ia terbukti secara saintifik bahawa lebih panas kaki membawa kepada kepuasan seks yang lebih.
“Mungkin meninggalkan stoking bukan idea yang buruk selepas semua.”

puaskan isterigambar hiasan : rosyam nor dan isteri

Dia yang Melengkung di bahagian belakang, meraung dan mengerang, dan memberi Meg Ryan yang dijalankan bagi wang itu. Anda kagum dengan keupayaan anda untuk membuat menggeliat-tiang seperti itu, tetapi jauh ke dalam fikiran anda berlumba antara: “Bagaimana jika dia berpura-pura?” dan “Jika tidak, bagaimana saya tekan butang ini ajaib sekali lagi?” Jika anda pernah berada di sana, atau untuk perkara itu ingin mencari diri anda dalam kedudukan yang dicemburui, daftar-helah empat untuk membuat orgasma atau puaskan isteri beliau.
Pakai musky di Cologne

Bau lima deria yang kuat apabila ia datang kepada seksual berfungsi untuk dua sebab: Pertama, kerana apa-apa testosteron meniru musky, ia akan menendang libido beliau ke gear tinggi. Bedak bayi boleh mempunyai kesan yang sama dengan mengaktifkan “cetak bau,” yang menghubungkan bayi kepada kelahiran yang. Kedua, kerana pusat-pusat bau, jantina dan memori berkongsi pihak yang rapat di dalam otak, aroma arousal meninggalkan kesan yang paling berkekalan. Kedua dia mendapat bau busuk musky anda di Cologne, dia akan diangkut kembali ke masa yang lalu dia berbau pada badan anda.
Memanaskan kakinya

Lelaki Tiap-tiap tahu bahawa apabila seorang wanita mencecah karung dia suka baji sejuk kaki antara kakinya untuk memanaskan. Kehangatan kaki berbuat lebih banyak untuk membuat wanita secara fizikal yang selesa daripada hampir semua perkara lain – lebih-lebih lagi jika anda mahu dia benar-benar telanjang, yang tidak mungkin berlaku jika dia sejuk, walaupun dengan lampu luar. Apa yang kebanyakan kamu mungkin tidak sedar kepentingan kaki panas dalam meningkatkan kemungkinan beliau mengalami orgasma atau puaskan isteri. Menurut saintis Belanda dari University of Groningen, kemungkinan meningkat sebanyak 30%. Mungkin meninggalkan stoking pada bukan apa-apa idea yang buruk selepas semua. Jika anda mahu mencuba sesuatu yang seksi, urutan kaki dengan gel pemanasan boleh melakukan keajaiban, terutamanya jika anda menumpukan perhatian kepada pad jari kaki dan webbing di antara mereka, yang dikaitkan dengan zon nether beliau mengikut carta refleksologi. Selain itu, bibir, tangan, kaki, dan kemaluan mendapat bahagian singa ruang otak, di mana kaki dan pusat-pusat kemaluan adalah jiran, menjadikan mereka berkongsi maklumat seksi. Mengapa lagi yang anda berfikir wanita panggilan membeli-belah kasut “terapi runcit” – terutama apabila mereka tidak mendapat apa-apa di rumah dan berasa bummed keluar? Oleh itu, stoking atau stilettos, anda pilih, selagi kerana mereka sedang menjaga faraj beliau hangat.

PRODUK PUASKAN ISTERI ADA DI SEBELAH — TENGOK YER

Comments are closed.

    Cara Penghantaran

    Cara Pesanan

    Akaun-Akaun Bank

    VVIP Akses