Kedaikuhebat.Com

Pelbagai Produk Yang Berkualiti Untuk Anda

No public Twitter messages.

Facebook
RSS

Merangsang Nafsu Wanita

Comments Off
Oct - 23 - 2011
kedaikuhebat

Merangsang Nafsu Syahwat Wanita | Naikkan Gelora Nafsu Wanita

wangian merangsang nafsu wanitaWangian Menggoda | Merangsang Nafsu Wanita | Memikat Wanita

Merangsang Nafsu Syahwat Dan Gelora Nafsu Wanita Hanya Dengan Mulut Dan Lidah ANDA

Tiga teknik untuk merangsang wanita sehingga mengalami puncak syahwat menggunakan lidah dan mulut anda.

Ada berbagai cara untuk memberi puncak syahwat atau klimaks kepada pasangan wanita anda. Namun, semuanya bergantung kepada keadaan semasa. Ada di kalangan lelaki suka membuatkan pasangannya mengalami puncak syahwat dahulu sebelum mereka memulakan hubungan seks sebenar. Perbuatan ini di namakan sebagai seks oral. Seks oral boleh memberi kepuasan pasangan wanita anda dan seterusnya menghangatkan hubungan seks sebenar.

Bagi mereka yang keliru dan tidak tahu bagaimana hendak merangsang wanita sehingga mereka mengalami nafsu syahwat, anda boleh cuba tiga teknik d bawah:

Teknik Pertama : Cari bahagian panas.
Ada bahagian di badan wanita yang apabila di sentuh dan dirangsang, ia akan menaikkan nafsu mereka. Untuk setiap wanita, bahagian panas mereka adalah berbeza. Contohnya, payudara, ketika dan perut. Lagi satu bahagian adalah klitoris di mana semua wanita pasti terangsang apabila di sentuh. Apa yang saya ingin syorkan di sini adalah bahagian panas yang lain.
Cara untuk mencarinya adalah mencium seluruh badan pasangan anda dan lihat bahagian mana yang apabila di cium dan di jilat, ia memberi kepuasan kepada pasangan anda. Bahagian panas ini anda perlu belasah dengan ciuman dan jilatan yang manja sehingga pasangan anda tidak tahan dan mengalami puncak syahwat.

Teknik kedua : Melakukan kaedah bulatan.
Cium bahagian klitoris pasangan anda dan bentuk bulatan di situ dengan lidah anda. Sentuh lidah anda secara bulatan di klitoris dan ke bawah untuk ke faraj. Kemudian naik semula ke atas. Lakukan sehingga pasangan anda puas. Untuk lebih mujarab lakukan secara perlahan kemudian laju. Kemudian perlahan kembali dan laju semula.

Teknik Ketiga : Melakukan keadah bentuk lapan.
Sama seperti teknik kedua tetapi anda jilat dalam bentuk huruf 8. Untuk lebih mujarab, mungkin anda boleh gabungkan teknik kedua dan ketiga.

Jika pasangan anda sudah cukup terangsang, hubungan seks anda akan menjadi lebih nikmat. Jangan takut untuk melakukan seks oral. Jika pasangan anda tidak suka, paksa mereka dengan godaan. Jika sekali mereka terkena, mereka pasti mahukannya lagi kerana ia sungguh memuaskan mereka.

Nasihat ini merangsang nafsu wanita ini hanya sah untuk pasangan suami dan isteri sahaja

**Islam melarang keras penzinaan, hukumnya adalah berdosa besar

Comments are closed.

    Cara Penghantaran

    Cara Pesanan

    Akaun-Akaun Bank

    VVIP Akses