Kedaikuhebat.Com

Pelbagai Produk Yang Berkualiti Untuk Anda

No public Twitter messages.

Facebook
RSS

Rintihan Doa Pada Allah Dengan Kurniaan Bersetubuh Suami-Isteri

Comments Off
Oct - 15 - 2011
kedaikuhebat

Wahai Tuhanku, tuan punya diriku,

Kau buatkan aku sungguh terpesona dengan Besarnya kuasa dan kasih sayangMu Tuhan. Khusus dalam hal perkahwinan yang Dikau syariatkan Ya Allah.

Sebelum ku teruskan kata-kata, biar ku pohon ampun maaf sebanyak-banyaknya ke hadratMu sebagai Tuhan yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang. Aku Cuma ciptaanMu yang Maha hambanya, manalah layak dan mampu untuk bercakap padaMu dengan sempurnanya. Tidak sepatutnya dan tidak sepadan dengan ISO Tuhan. Hanya kerana rasa hati yang terlalu mendorong maka ku gagahkan juga. Hamba menjunjung kasih kepadaMu Tuhan, kerana kesempatan dan peluang ini!

Wahai Tuhanku, sumber pemberi Oksigenku, hidupku dan kebahagiaanku. Rupa-rupanya dibezakan oleh Mu penciptaan lelaki dan wanita itu dengan tujuan supaya mereka menjadi pasangan yang sangat tepat dan kena untuk saling lengkap dan melengkapi. Mereka macamlah penciptaan keris dan sarungnya yang begitu padan dan kena saiznya atau pinang dibelah dua, sepasang yang saling memerlukan. Kemudian Kau masukkan dalam hati-hati lelaki dan wanita itu rasa saling menginginkan satu sama lain. Bila keinginan sudah memuncak, Kau arahkan agar mereka bernikah kahwin. Dengan itu Kau halalkan perbuatan mereka untuk menyatukan keinginan dan menyatukan tubuh badan yang sangat ingin menginginkan tadi itu. Maha Agung ciptaan ini Tuhan, supaya Kau curahkan cintaMu dan kasih sayangMu yang amat sangat kepada hamba-hambaMu. Sehingga semua manusia di dunia ikut sama menikmati atas nama Pemurahnya Tuhan. Orang barat begitu selesa menikmatinya, tapi umat Islam takut-takut dan penuh prejudis angkara salah fikir tentang perkara itu.

Sebuah buku ‘kamasutra’ umat Islam Melayu yang popular karangan Ibnu Yusof

Menakjubkan sekali bila kami suami isteri Kau benarkan untuk saling menjadi pakaian antara satu sama lain. Kau minta kamimemanfaatkan segala ciptaan pada badan lelaki dan wanita itu tanpa batasan, tanpa satu pun yang tertinggal selagi dibolehkan.Kau pula menyatakan segala perlakuan itu adalah halal, suci, indah dan adalah ibadah. Bila selesai segalanya Kau mahu pula untuk memberi pahala (bayaran) ke atasnya. Ya Allah, sudahlah Kau beri nikmat paling hebat itu, Kau hadiahkan pahala pula sesudahnya.

Yakni supaya Kau pasti bahawa kami benar-benar terhibur olehMu, bahagia dan indah sekali perasaan ketika melaluinya, sebagai bukti Cinta Agung Kamu kepada kami. Tuhanku, kami amat berterima kasih atas yang kami rasakan dan berikan padaMu atas anugerahnikmat yang amat membahagiakan ini.Kelazatannya lebih terasa keseluruh tubuh dibandingkan dengan makanan lazat yang Dikau sediakan Ya Allah. Sesuatu di badan-badan kami itu, merupakan nikmat kemuncak yang dirasai bersama oleh suami isteri. Kami jadi terpegun seketika dengan kebesaranMu mencipta hal-hal yang ajaib pada diri-diri kami. Patutlah Rasulullah ada bersabda, saling menghibur dengan sesama bersetubuh suami-isteri ialah sebesar-besar zikir dan ibadah.

Ya, bila sudah fana dengan nikmat yang Kau kurniakan itu, memang kami sangat terkenangkanMu Tuhan. Tak mungkin nikmat sebesar itu dihadiahkan kalau bukan dari Kasih dan Cinta yang besar sekali.Sungguh melakukan senda gurau itu rupanya dapat menjadikan makhluk melihat dan merasai ciptaan dan cintaMu Tuhan. Ianya suci, sah, halal, indah dan ibadah untukMu.

Dulu aku takut dan malu untuk menulis tentang hal ini, tetapi dalam agamamu, melakukannya ialah ibadah dan zikir yang besar. Orang Islam mesti tahu, seks perlu diisytiharkan sebagai satu peperangan kepada Yahudi yang menutupnya dari orang Islam. Supaya orang Islam tidak lagi menganggap seks itu adalah satu pantang larang, taboo, tidak boleh diperbincangkan.

- Ustazah Hadijah Aam -

Comments are closed.

    Cara Penghantaran

    Cara Pesanan

    Akaun-Akaun Bank

    VVIP Akses