Kedaikuhebat.Com

Pelbagai Produk Yang Berkualiti Untuk Anda

No public Twitter messages.

Facebook
RSS

Krim Zakar MASCULEEN

Aug - 31 - 2011
kedaikuhebat

untuk zakar lelaki menjadi hebat tegang dan elak pancutan pra-matang

Masculeen ™ adalah 100% krim herba yang dirumus khas untuk kelembapan dan kesegaran zakar. Permohonan Masculeen ™ adalah yang ringkas dan mudah, tiada makanan dan tiada suntikan. Ia juga adalah selamat dan tiada kesan sampingan, tetapi keputusan yang besar dan sangat berkesan.

Masculeen ™ dirumuskan khusus bagi orang-orang yang mahu menjaga kemaluan mereka. Dengan gabungan bahan-bahan yang besar yang telah terbukti selama berabad-abad, ia berfungsi untuk kelembapan menyegarkan, dan memperbaiki aliran darah. Selain itu, ia menyelesaikan masalah ejakulasi pra-matang, organ seks terbantut dan libido lemah tenaga kerana untuk memajukan umur.

Lelaki yang menggunakan Masculeen ™ secara berterusan selama sekurang-kurangnya tiga bulan telah dilaporkan peningkatan drastik dalam prestasi seksual dan pengalaman seksual mereka. Anda boleh melihat regangan zakar anda keras lagi daripada apa yang anda dijangka dan anda akan berasa lebih kuat dan lebih besar. Masculeen krim ™ juga meningkatkan keupayaan untuk mengawal ejakulasi lebih mudah dan menghasilkan ketegangan maksimum yang mengakibatkan perasaan eksotik kepuasan. Pengalaman yang mesti dimiliki oleh anda.

Masculeen krim ™ telah direka untuk membawa kebahagiaan kepada orang-orang dalam kehidupan seks mereka dengan kepuasan yang lebih lagi kepada rakan-rakan mereka. Bagi lelaki yang sihat, Masculeen ™ harus digunakan untuk mengekalkan kesegaran dan kesihatan pada kemaluan.

BIAR KAMI TUNJUKKAN KEPADA ANDA PENYELESAIAN TERBAIK MASALAH EJAKULASI PRA-MATANG

Rahsia Memiliki Zakar Yang Tegang Dan Mantap Adalah Dengan Membenarkan Lebih Banyak Darah Mengalir Di Dalam Kapilari-Kapilari Zakar, Dan Kami Mempunyai Jawapan Yang Tepat Untuknya….

krim zakar terbaik untuk penjagaan zakar yang diluluskan oleh kementerian kesihatan malaysia

FORMULASI KRIM ZAKAR MASCULEEN

Masculeen™ telah diformulasikan secara khusus dengan adunan herba terpilih iaitu Nigella Sativa (Habbatus Sauda), Cinnamon (Kayu Manis) dan  ekstrak daun Rosemary (Melur) yang masing-masing mampu menghasilkan minyak terapi beraroma serta zat atau vitamin tertentu untuk kesihatan alat kelamin.

bahan terpilih untuk krim zakar lelaki

Nigella Sativa sememangnya sangat terkenal dengan keberkesanannya sebagai herba penyembuhan pelbagai penyakit sejak 1400 tahun dahulu. Ia mengandungi pelbagai bahan-bahan yang sangat berguna untuk kesihatan manusia.

Nigellon adalah antara bahan-bahan yang ditemui dalam Nigella Sativa mempunyai kesan antispasmodic dan pemanasan.Kesan ini sangat membantu dalam perjalanan darah yang lebih sempurna.

Melathin (juga ditemui dalam minyak Nigella Sativa)mempunyai sifat pembersihan yang kuat dan digunakan untuk menghancurkan parasit. Ianya sangat baik untuk penjagaan dan kesegaran kulit alat kelamin.

Cinnamon merupakan salah satu ramuan asas yang telah digunakan oleh pakar perubatan Cina sejak 2000 tahun dahulu dalam merawat penyakit seks lelaki khasnya ‘mati pucuk’ adalah ubat herba yang boleh digunakan untuk diabetes dan masalah kelamin lelaki. Dalam teori perubatan China tradisional, Cinnamon mampu “menghangatkan” dan merangsang ginjal, pundi kencing, usus besar dan sistem kelamin yang semua terletak di bahagian bawah perut. Namun Cinnamon tidak seperti viagra yang bertindak cepat meningkatkan daya seks lelaki. Pakar herba Cina mengatakan ianya mengambil masa dan bertindak secara perlahan-lahan tetapi amat pasti ia mampu meningkatkan daya seks dan dikatakan mampu merawat masalah mati pucuk.

Daun kering rosemary kaya dengan zat untuk seks yang sihat. Ianya sangat kaya dengan zat besi, kalsium dan vitamin B6. Besi mengandungi hemoglobin yang diperlukan untuk pembekalan darah yg cukup dengan oksigen ke seluruh organ-organ utama tubuh termasuk organ seks. Bagi lelaki, bekalan darah menjadi sangat penting untuk pencapaian dan penyelenggaraan ketegangan zakar, maka pengambilan zat yg kaya dengan zat besi besi boleh membantu menceriakan kehidupan seks bersama pasangan mereka. mereka.
Vitamin B yang terkandung dalam daun Rosemary sangat berguna untuk meningkatkan tahap libido, manakala kalsium pula boleh membuat ejakulasi mencapai tahap maksimum kerana otot yang mengawal ejakulasi memerlukan kalsium untuk ia berfungsi dengan baik. Semua nutrisi penting yang terkandung dalam daun rosemary ini merupakan salah satu contoh di antara beberapa tumbuhan herba lain yang akan lebih berkhasiat kering dalam bentuk kering berbanding dalam bentuk segar.

Krim zakar MASCULEEN telah mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Ia telah diuji keberkesanannya dan selamat digunakan oleh semua lelaki, semua peringkat golongan umur.

CARA PENGGUNAAN KRIM MASCULEEN

LANGKAH 1

Picit jumlah sedikit krim ke hujung jari anda. Rajah di bawah, mengurut kawasan di antara dubur (rektum) dan skrotum dengan jari menekan pada kulit dan bergerak ke hadapan. Kita perlu menggalakkan urut selama 30 saat sehingga krim menembusi jauh ke dalam kulit anda. **untuk makluman krim masculeen setanding dengan krim biru sure-up dan virile for men yang mana syarikat telah tidak menjualnya lagi.

LANGKAH 2

Picit jumlah kecil daripada Masculeen ke tapak tangan dan sapu untuk menembusi keseluruhan zakar yang bermula dari pangkal zakar hingga ke hujung kepala zakar. Untuk kepala tertutup zakar (kulup), harus membuang kulup dan sapu Masculeen ke seluruhannya.

BAGAIMANA UNTUK SAYA MEMBUAT PEMBELIAN

Sila ikuti beberapa langkah mudah dibawah

1. Bank In @ Deposit Wang sejumlah amaun ke salah satu Bank di bawah, samaada

MAYBANK – AKAUN NO: 5011-3215-4247, ZM Services
RHB BANK – AKAUN NO: 1010-8000-550-723, Zulkifli B. Hj Harun
BANK ISLAM – AKAUN NO: 01-041-02034422-1, Zulkifli B. Hj Harun
PUBLIC BANK – AKAUN NO:  4-5694442-14, Zulkifli B. Hj Harun
CIMB BANK – AKAUN NO: 0116-0007-9570-58, SM Trading

2. Simpan slip @ bukti pembayaran anda seperti slip simpanan, resit sehingga ANDA terima produk-produk yang di pesan
**kepada pelanggan-pelanggan yang menggunakan online transfer ANDA boleh masukkan email penerima | kedaikuhebat[at]gmail.com |. Ini untuk memudahkan kami menjejaki bayaran yang ANDA buat

3. Selepas Deposit wang, sila SMS maklumat-maklumat berikut ke 012-707 1981 (paksu)

| Bank, Web, Nama Penuh, Alamat Pos, Amaun, Tarikh, Masa, No Hand Phone Anda, Nama atau Kod Produk |

Kod Produk : MASCULEEN
Harga Produk : RM70 (SM) RM80 (SS)

4. Pihak admin kedaikuhebat akan mengesahkan bayaran apabila menerima SMS order dari ANDA. ANDA juga akan dibekalkan password untuk ANDA mengakses laman VVIP kedaikuhebat. BANYAK BENDA-BENDA BEST & ILMU DI SANA!!!    Cara Penghantaran

    Cara Pesanan

    Akaun-Akaun Bank

    VVIP Akses