VP Herb, Very Perfect Herb, VP Herb, herba unuk lelaki, Untuk SUAMI Tahan Lama, Untuk SUAMI Tambah Nafsu, Untuk SUAMI Tambah Saiz, Untuk SUAMI Tambah & Aktif Sperma, Untuk SUAMI Tambah Nikmat Seks, Kondom Pelbagai Rekabentuk Untuk SUAMI, Wangian Penggoda & Pemikat Wanita, Minyak Urut Zakar Lelaki, ISTIMEWA BUAT SUAMI, Untuk Penjagaan Dalaman Wanita, Untuk Mencantikkan Pinggul & Payudara Wanita, Produk Pelincir Seks Wanita, Tambah Keghairahan Seks Wanita, Hormon Memikat, Untuk Penjagaan Faraj Wanita, KHAS BUAT ISTERI, wanita penawar sakit kaki mampu mngurangkan rasa sakit yang amat sangat di bahagian kaki anda, penawar sakit kaki juga mampu memberi pertambahan ketinggian anda dengan kimi, kimi adalah alat penambah tinggi yang hebat kepada anda   
memasukkan barang ke dalam zakar adalah sesuatu yang memberbahayakan kesihatan, tetapi dengan memakai cincin zakar, seperti vibrator ring atau vring atau ego ring mampu memberikan nikmat seks yang lebih, atau alat penambah nikmat seks lelaki, vibrator ring adalah alat yang mampu menguli kelentit pada faraj wanita, yang memberi nikmat seks yang luar biasa. ego ring mampu memberikan kesan atau melambatkan pancutan lelaki.   
herba zakar paling berkesan ialah vimax, pearl plus, vegrow.. herba ini akan membantu memberikan kekerasan zakar yang luar biasa, keras macam batu, melambatkan pancutan air mani, memekatkan air mani lelaki, juga memberikan nikmat seks yang amat luar biasa kepada yang mengambilnya.. herbanya selamat digunakan.   
krim virile for men dr. ismail tambi    
alat penambah tinggi    
reaksi ciuman pertama bagi wanita    
saya ada penyakit diabetis   
ubat menambah ketinggian
seks hebat
membesarkan zakar
cara cara membesarkan zakar
kaedah membesarkan zakar
cara besarkan zakar
cara membesarkan zakar
cara untuk membesarkan zakar
cara membesar zakar
ubat kuat lelaki
stud 100 malaysia
tribulus
urutan buah dada
ubat besarkan buah dada
tenaga batin
tongkat ali
ubat lelaki kuat
ubat tahan lama
libido gel
vimax zakar panjang
vimax penis enlargement pill
vimax zakar besar
vimax tongkat ali
phero-x scents
py gold
sure up cream
minyak lintah tapa
Max Xtender pembesar zakar
Andropenis Gold make penis bigger
vegrow capsule herbs for men
SR Capsule
Mystique Swiss
Thanyaporn breast cream
pherolins perfumes
Dove Beauty Breast firming cream
koyok kaki buang toksin badan
Fusion Excel Quantum Pendant
koyok penawar sakit kaki
wangian pemikat lelaki
wangian pemikat wanita
cara membesarkan buah dada wanita
lelaki mati pucuk
masker muka wanita
cara urut zakar lelaki
cara urut buah dada wanita
khasiat tongkat ali untuk lelaki
khasiat kelapa dara
vimax kapsul panjangkan zakar lelaki
minyak wangi pemikat onedrop perfume
kenangan terindah ketika seks dengan isteri
cara memikat hati wanita
cara memikat perempuan
bio-asli krim zakar yang hebat
minyak kelapa dara untuk zakar lelaki
khasiat minyak kelapa dara
cara untuk kuruskan badan
seks lelaki yang tahan lama
petua merawat lemah tenaga batin
cerita seks melayu
cerita-cerita melayu
cerita seks malaysia
bagaimana memikat dan menggoda suami
bagaimana memikat dan menggoda lelaki
ubat untuk zakar supaya kuat dan tahan lama
cerahkan puting buah dada wanita
rahsia lelaki hebat
seks lelaki perkasa
naikan nafsu seks lelaki
lonjakkan nafsu seks lelaki dengan wangian yang menggoda, wangian pemikat lelaki seperti pherolins, mystique.. nafsu lelaki dapat ditingkat atau dinaikkan dengan wangian penggoda atau pemikat lelaki.




Online Users
DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH LAGI MAHA PENYAYANG
NOTA : KERAHSIAAN PESANAN ANDA ADALAH DIJAMIN 100%, TIADA SEBARANG LABEL PRODUK DI BUNGKUSAN.. HANYA BUNGKUSAN POS LAJU DI ALAMATKAN KEPADA ANDA & IANYA HAK ANDA SAHAJA. KAMI AMAT MEMAHAMI PRIVASI ANDA!!

CARA SMS SEMAKAN PRODUK LEWAT DI TERIMA

JIKA BARANG BELUM TERIMA SELEPAS 3 HARI PESANAN, SILA SMS PAKSU: FORMAT SMS "BARANG BELUM SAMPAI, NAMA ANDA, PRODUK DIPESAN, TARIKH DIPESAN" contoh | barang belum sampai, idris hj ahmad, PHERO-X, 10/2/2011 | sms ke 0127071981
-> paksu akan semak status lokasi barang ANDA sesegera mungkin - tkasih
Anda nak belajar Quran? Qari-qari dunia baca! Anda dengar dan rujuk ayat disebelah dengan maknanya sekali.. Masyaallah klik sini
order ubat kuat lelaki
petua seks suami isteri
Pemilik Stor
Dari Mana Pengunjung
Sampai..?
Jom Sertai Rakan Facebook Kami!
(Untuk Info2 Yang Berguna PERCUMA)
PRODUK-PRODUK KEDAIKUHEBAT.COM MENGIKUT KATEGORI + PRODUK HOT
PERINGATAN
| Produk-produk ini dipasarkan bagi kegunaan rumahtangga yang sah, ZINA adalah perbuatan terkutuk & dilaknat ALLAH SWT, kedaikuhebat.com a.k.a paksu tidak bertanggungjawab atas penyalahgunaan produk yang dipasarkan. Semoga kita semua terhindar darinya. Amin |
gambarajah ubat kuat lelaki - anda bijak jauhi zina - HARAM disisi ISLAM
Ingat Mengingati Sesama Kita !!
Updated |
Pesanan Paksu kepada pelawat-pelawat; untuk kita bersama-sama berusaha untuk yang terbaik kepada diri & pasangan kita. Jika kita atau pasangan menghadapi sesuatu masalah yang menyebabkan perhubungan kita menjadi renggang, kurang dan tak seperti dulu.. Maka, ambillah inisiatif untuk menyelesaikannya. Jangan hanya mengharapkan pasangan; (baik suami atau isteri), tetapi ambilah sikap mulakan dulu untuk setiap yang baik. Kerana matlamat kita semua sama iaitu Ke Arah Rumahtanngga Yang Bahagia, Ceria, Berkat & Mendapat Rahmat Allah. Kepada si isteri, jadilah isteri yang taat pada suami & Allah, kerana dengan itu ANDA mampu mendapat janji Syurga Allah. Kepada si suami, sama-sama kita membentuk isteri-isteri, juga anak-anak kita untuk berada dalam landas Nabi SAW & Agama Allah...

Jika memilih satu produk untuk diri, maka pilihlah juga produk MUNGKIN SEBAGAI HADIAH buat pasangan ANDA. Semoga perhubungan kita suami isteri bahagia, ceria & penuh kenikmatan. Moga dengan usaha kita ini, kita semua mendapat ganjaran, keberkatan, keredhaan & rahmat Allah yang tidak terhingga di dunia & di akhirat kelak. Amin...

NOTA : SEGALA GAMBAR DAN PERKATAAN YANG TERKANDUNG DI DALAM WEBSITE INI MUNGKIN TIDAK SESUAI KEPADA YANG BERUMUR DI BAWAH 18 TAHUN. INI TIADA BERMAKSUD UNTUK BERLAKU LUCAH, TETAPI UNTUK MENGAMBARKAN & MEMBERI KETERANGAN MENGENAI PRODUK YANG DIPASARKAN..
Disclaimer / Penafian : Website ini dibangunkan untuk menawarkan pelbagai produk kepada pelanggan-pelanggan kami (termasuk produk-produk rumahtangga, kesihatan & teknologi ). Tiada sebarang unsur penipuan yang terlibat didalamnya. Ini adalah merupakan aktiviti perniagaan. Kepada pelanggan yang bermasalah, sila hubungi paksu 012-707 1981 untuk keterangan lanjut. Jika telefon tidak sempat diangkat, sila gunakan SMS, Insyaallah, paksu akan cuba menjawab kemusyikilan ANDA..  Copyright @ oleh kedaikuhebat.com 2007 - 2012 ANDA KEUTAMAAN KAMI
dikuasakan oleh paksujb | 012-707 1981 | kedaikuhebat {at} gmail.com | kedaikuhebat.com
PRODUK POPULAR PILIHAN LELAKI HEBAT
VIMAX Original Kanada - Kapsul herba 30biji terbaik untuk kesihatan zakar lelaki, menambah nafsu, memberi kekuatan dan keaktifan mani lelaki. Merupakan produk jenama dunia yang banyak memberi manfaat kepada lelaki seluruh dunia. Kesan dan tindakbalasnya sangat natural. Selamat digunakan untuk lelaki semua peringkat umur. Gunakan paling kurang 30 hari & rasailah sendiri kehebatannya!!
Seluar Dalam Emas Lelaki - Sesuatu yang amat bernilai kepada semua lelaki. Seluar Dalam Bermagnet mampu merawat dan memberi kesan perubatan kepada pemakai. Ianya merupakan cara mudah untuk semua lelaki. Konsep teknologi perawatan magnet ini telah digunakan pada seluar dengan meletakkan magnet-magnet di bahagian zakar, bawah telur dan pinggang lelaki. Anda cuba dan anda tahu sendiri kehebatannya!
VERY PERFECT HERB - Merupakan campuran 100% herba yang membantu meningkatkan pengaliran darah ke zakar dan memberikan kesan ereksi yang lebih sempurna, padat dan keras. Ianya terbukti selamat. Very perfect Herb juga membantu meningkatkan tahap kesihatan dan seksual tidak kira lelaki mahupun wanita
<<keterangan lanjut>> RM330 (SM) RM340 (SS)
<<keterangan lanjut>> 1 unit RM250 | 3 unit RM550
<<keterangan lanjut>> 10biji RM150 | 30biji RM300
PHERO-X - Wangian Hormon Pemikat Wanita ini merupakan minyak wangi untuk lelaki yang mampu memikat & menggoda jiwa wanita. Wanita akan teringat-ingat dan menyimpan diminda separa sedar mereka sejak kali pertama menghidunya. Tidak hairanlah ramai lelaki yang kurang 'hensem' tetapi mempunyai awek yang cantik & seksi. ANDA juga layak untuk itu! Percaya dan yakinlah dengan teknologi sains Rusia ini.. Ada yang pakai di pakaian, ada juga yang letak di kusyen kereta dalam usaha memikat gadis idaman!
<<keterangan lanjut>> RM70 (free poslaju)
minyak besarkan zakar lelaki
WILD-X - Minyak Urut Zakar Lelaki yang berasaskan herba dan terbaik untuk merawat masalah zakar juga untuk pemanjangan dan menambah saiz zakar lelaki. Dengan penggunaan yang betul mampu menaikkan urat-urat perkasa zakar, zakar lebih aktif dan mudah terangsang. Minyak urut zakar ini turut dijampi perubatan untuk menambah keberkesanannya dengan berkat doa kepada Allah. Ianya suci dan halal. Memecahkan lemak-lemak dan melancarkan darah di sekitar organ zakar lelaki
Vimax Extender - Alat regangan zakar lelaki jenama dunia yang termurah dalam kelasnya. Merupakan produk Vimax yang terbaik kepada lelaki yang ingin memanjangkan zakar dengan cara yang 'malas'. Pakai setiap hari 8-10 jam dan biarkan zakar anda bersenam sedangkan anda melakukan kerja harian yang lain tanpa sebarang gangguan. Ianya selesa dan terbukti berkesan.
<<keterangan lanjut>> RM60 (SM) RM70 (SS)
Alat Peregang Zakar Dari Vimax Canada
<<keterangan lanjut>> RM330 (percuma poslaju)
LIBIDO GEL - Satu-satunya UBAT TAHAN LAMA LELAKI yang amat berkesan menyelesaikan masalah pancutan pra matang lelaki hampir serta-merta dengan kali pertama menggunakannya. Kini ANDA mampu untuk mempelbagaikan gaya dan aksi untuk kepuasan maksima pasangan. ANDA juga mampu untuk tenang untuk membiarkan apa sahaja yang ingin pasangan anda lakukan. Kini anda benar-benar hebat dan perkasa. 100% herba dengan wangian lemon. Herba asli dari Turki
Gel Untuk Lelaki Tahan Lama Dalam Seks - Libido Gel
<<keterangan lanjut>> RM60 (SM) RM70 (SS)
Pakej Rahsia Suami Isteri HEBAT - Merupakan set untuk suami isteri lebih bahagia dalam hubungan seksual. Didatangkan dengan kapsul UBAT KUAT LELAKI, gel UBAT TAHAN LAMA ditambah pula dengan HADIAH Istimewa iaitu Alat Penambah Nikmat Seks dan Alat Mengetatkan Faraj Wanita. Merupakan set yang amat berbaloi untuk dimiliki oleh semua pasangan suami dan isteri. Kini ANDA dan pasangan akan lebih bahagia dan ceria dalam rumahtangga. PAKEJ ISTIMEWA & JIMAT
<<keterangan lanjut>> RM210 (SM) RM220 (SS)
PAKEJ
RAHSIA
SUAMI
ISTERI
HEBAT
PRODUK POPULAR PILIHAN WANITA
Thanyaporn - Merupakan herba pembesaran buah dada wanita terbaik dari Thailand. Herba Pueraria Mirifica merupakan agen pembantu pembesaran buah dada yang hebat dan berkesan kepada wanita. Ianya selamat digunakan. Ianya dihasilkan secara teliti di kilang di tempat asalnya. Produk ini telah mendapat pengiktifan dunia dan banyak di jual di platform-platform dunia termasuk ebay, amazon dan lain-lain. Ianya memang hebat dan patut anda miliki jika anda ingin besarkan payudara anda!!
<<keterangan lanjut>> RM90 (SM) RM100 (SS)
kapsul besarkan payudara wanita
Durex Play O - Kehidupan seksual suami dan isteri akan lebih intim, erat dengan ada nya Durex Play O ini, rata-rata pelanggan yang menggunakannya ini berpuashati dengan prestasi dan keberkesannya. Dapat memberikan lebih rasa sensasi seks kepada wanita, meningkatkan dan merangsang keghairahan seterusnya membantu wanita mendapat kepuasan seksual yang diinginkan. Direka khas oleh wanita untuk wanita dengan menggunakan campuran bahan yang unik khusus untuk membantu wanita mencapai kepuasan dalam hubungan seks dengan suami.
<<keterangan lanjut>> RM70 (SM) RM80 (SS)
<<keterangan lanjut>> RM60 (SM) RM70 (SS)
Tongkat Ajimat Madura - Memberikan kenikmatan seksual dan grip luar biasa kepada pasangan suami isteri, menyembuhkan penyakit keputihan faraj wanita, menghilangkan bau busuk faraj wanita, mengeringkan faraj dari air lendir yang berlebihan supaya menjadi kering dan ketat sehingga menimbulkan kenikmatan yang tidak terhingga dalam perhubungan seks dengan suami. Ianya amat HEBAT!!!
<<keterangan lanjut>> RM40 (SM) RM50 (SS)
Breast Auto Pump - Menggunakan teknologi vakum terkini untuk menegang dan meganjalkan payudara wanita. Kecantikan seseorang wanita pastinya dikaitkan dengan rupa wajah, saiz payudara dan bentuk badan. Lelaki mana yang tidak suka kepada bahagian wanita ini. Semua lelaki mempunyai selera yang berbeza-beza tentang wajah wanita tetapi mereka sependapat tentang payudara. “Payudara mestilah menarik…” barulah lelaki akan tewas dengan anda.
<<keterangan lanjut>> RM290 ( FREE POSLAJU )
Breast Firming Cream - Merupakan krim pembesaran buahdada wanita terbaik. Gabungan herba terpilih diadun dalam minyak kelapa dara memberikan harapan yang menakjubkan bagi menambah saiz serta memperbaiki kontur payudara hanya dalam masa 6 minggu, dan adakalanya memperlihatkan perubahan segera pembesaran tisu kulit. Ianya amat berkesan membantu wanita membesarkan buah dada juga memontokkan dan menganjalkan.
<<keterangan lanjut>> RM70 (SM) RM80 (SS)
Mystique Switzerland - Merupakan wangian hormon pemikat lelaki mengandungi copulins, iaitu hormon yang dapat memikat manusia (lelaki). Manusia terpikat pada satu sama lain melalui tindakbalas hormon dalam badan. Gunakan wangian hormon ini untuk memikat jejaka idaman anda. Kehadiran anda akan lebih disedari. ANDA pasti menjadi perhatian si dia! Gunakan kuasa hormon ini untuk memikat lelaki yang anda cintai. Semua lelaki akan cair dengan bau anda! Cubalah Mystique Swiss hari ni juga!
<<keterangan lanjut>> RM60 (SM) RM70 (SS)
Losyen Kamar Sutera - Selain ia dapat mengecutkan /grip pada bahagian pintu faraj, ia juga mampu menanggalkan sel-sel kulit mati dan menjadikan kulit terasa licin selepas menggunakannya. Manjakani yang terkandung dalam losyen juga mampu merapatkan lapisan-lapisan tisu vagina dan pada masa yang sama, memulihkan kelembutan dan meremajakan saraf-saraf dalam faraj, oleh itu aktiviti seksual lebih menyeronokkan. Boleh digunakan sebagai penegang payu dara, caranya sapukan rata pada bahagian berkenaan dan biarkan sehingga kering
Mystique - Wangian Hormon Penggoda & Pemikat Lelaki
krim membesarkan buah dada
LAIN-LAIN PRODUK
Memang best la Paksu produk ini. Isteri dah 3 kali klimaks, kawan boleh relax lagi.. Huh, belum pernah rasa la best macam ni..
-012-454XXXX

Aslmkm, saya dah terima barang yg dipesan ptg tadi, terima kasih atas perkhidmatan yg pantas, satu langkah yg patut diteruskan, moga bisnes Paksu terus maju!
— 010-251XXXX

Brg dah sampai. Tkasih byk2. Very efisyen job. Tq dari XXXXX
— 019-261XXXX

Thanks you very much..tak sangka pesanan saya dah dihantar tak sampai 2 hari..very good service..
— 016-344XXXX

Paksu, pesanan sy semalam tlah diterima. TQ atas servis yg pantas.
— 012-227XXXX

Salam en paksujb. trima ksh,brg dh diterima.good services n packaging.nnt nk order lg brg sbb murah n cpat smpai.tq
— 019-437XXXX

Salam..produk dh slmt smpai..tq byk2.
— 012-228XXXX

tq.bro brg dh sampai.
— 019-716XXXX

Brg sudah sampai. Terima kasih Paksu
— 017-779XXXX

Terima kasih,pesanan saya telah sampai.
— 016-306XXXX

Terima kasih psnan sdh dtrima
— 019-863XXXX

Saya tlh pun mnerima brg yg dpesan. T.q, Jumpa lagi.
— 016-336XXXX

Alhm’lh brg dh smpi kt tgn sy.tkase byk2.
— 017-704XXXX

Barang dah sampai.. Tq..
— 012-795XXXX

Dah ada perubahan, dan handsome up.!
— 012-635XXXX

Pesanan dh dterima. Mekasih
— 019-275XXXX

Abang Pksu, t’keseh, saya dah terima pesanan yg d poskan pd 18-5
— 013-891XXXX

Barang yang saya order dah selamat sampai..terima kasih banyak2..saya akan order lagi kalau berpuas hati dgn barang tuan.. TQ
— 012-463XXXX

Trima kasih..brg yg d pesan dah sampai..u r de best!!
— 013-285XXXX

Terima kasih brgan sudah dterima
— 019-475XXXX

Barang yg diorder dh smpai. Tq nice dealing with you.
— 017-855XXXX

Salam tq brg dikerim da sampai.
— 016-813XXXX

Tq. Produk da dterima
— 013-871XXXX

Salam en..ya sy sdh terima psnn itu..harap maaf tak maklumkan..terima kasih atas servis yang baik
— 012-495XXXX

Telah terima. Tq
— 013-325XXXX

Terima ksh En. Paksu pesanan dah diterima..Servis mmg A..Bgs..
— 014-511XXXX

Tq barang dah sampai
— 012-536XXXX

Terima kasih..saya dah terima barang yang saya oder
— 013-933XXXX

Sudah sampai kelmarin d pej pos kota marudu, tapi kalao tak ditanya mau diperap lama2. Thx anyway. barang dah sampai
— 019-862XXXX

Salam.sy dh trima brg tu.tmksh
— 019-363XXXX

Trimakasih..barang yg sya pesankn dh smpi..
— 013-841XXXX

Barang dah sampaui,tq..perfect..
— 017-335XXXX

Thanks paksu, barg dah smp.
— 017-675XXXX

Tq dah dpat.
— 012-426XXXX

Bayar Khamis ptg,sabtu tgh hari dah sampai. TQ
— 012-376XXXX

Terima kasih, brg selamat sampai
— 019-446XXXX

Assalamualaikum..Sya XXXXXX..Alhamdulillah ego ring yg sya order smlm dah smpai..Insyaallah dlm msa tdkt ni sya akn bankin duit utk jd ahli agen d Penang..Terima ksh proses pnhantaran sngt cepat.
— 013-449XXXX

Salam..sy dh terima brg dr pihak tn/pn ptg td..tqvm..mmg pantas..tq
— 013-629XXXX

Brang yg sy oder dah slamat smpi. T.ksih. Mcmmane nak guna prduk clearpenissleeve tu. Btol kcil dlam kotak trsbut utk ape?
— 013-424XXXX

Order dah terima.Tq
— 017-834XXXX

Barang selamat sampai… Terima kasih…
— 013-231XXXX

TQ. Paksu sya bru dpt barang order 1.nk tnya ckit cincin 2 kna smpan dlm peti sejuk sps guna & paksu ada dk jual ubat nak besar payudara? Nak hadiah kat isteri la…
— 019-410XXXX

Thnx bro. Brg da smpi.
— 017-374XXXX

Shah, brg dah dpt. Tq ya.
— 012-280XXXX

Salam sy dh trima brg.tq
— 019-387XXXX

Perfume da sampai. nak pakai dia kena buke botol ke
— 012-479XXXX

So nice thank u I will definitely choose ur services in the future
— 016-660XXXX

Barang dah terima.TQ
— 017-263XXXX

Saya dah tuntut brg kat pej.pos. terima kasih…
— 012-480XXXX

Terima kasih, brg telahsampai. X sabar nk gunakannya!!!
— 012-578XXXX

Terima kasih pesanan telah saya terima
— 017-908XXXX

Brg dah smpi..tq
— 013-764XXXX

Brg sdh terima. Tq.
— 019-914XXXX

Terima kaseh. dah dpt brng.
— 019-573XXXX

Barang dah sampai. TQ
— 012-952XXXX

Tq brg dh smpai, excellent
— 013-403XXXX

Ya.. Thanks.. Barang dah smpai..
— 013-884XXXX

Terima kasih barang dh diterima
— 012-352XXXX

Sudah terima…
— 019-243XXXX

Terima kasih. Brg dah sampai. Very efficient service.
— 017-628XXXX

tq dah terima pesanan. Mcmana nak pakai, mcm susah nak sarung je?
— 012-206XXXX

Sudah dapat.
— 014-201XXXX

Brg dah terima. Good service. Tks
— 012-969XXXX

Barang dah sampai. Damn fast! I lioke! Syabas. Good servis!
— +6592XXXXXX(Singapore)

Encik, trm ksh. Pesanan tlh slmt smpi. Trm ksh
— 019-380XXXX

Ni saya berada diofis dan sdg activated alat pro sy..-ok!
— 012-635XXXX

Uk-07 dah terimah. Tq.
— 013-771XXXX

Ok. No problme. Terima kasih. Saya dah terima semua barang2 tu pagi tadi. Terima kasih.
— 012-252XXXX

Trma ksih. Brng yg sya pesan tlah sya trma tngh hri td.
— 012-908XXXX

brang Sdah sy terima. TQ
— 019-803XXXX

Bro,barang dag selamat diterima.Terima kasih.
— 013-838XXXX

Ok bro,tq brg baik da sampai..
— 016-338XXXX

A’km, brg dh sapa. Wa caya sama lu. Tq
— 019-930XXXX

Barang dah terima.thanks.Besar bapok balang.hahaha
— 019-988XXXX

Ok..terima kasih tuan. Semoga brurusan lagi.
— 016-877XXXX

Terima kasih. Barang dah sampai
— 017-837XXXX

Item received.super fast delivery.will rcommend to frenz.tq.
— 013-220XXXX

Salam. tq,minyak tu mmg power!bini mtak smpi kering air
— 019-363XXXX

Barang dah diterima. Terima kasih. Kalau berkesan, bulan depan pasti order lag.
— 012-371XXXX

Thx bro,brg da sampai,safe n a efficient service.
— 013-641XXXX

I dah terima..hui,barang dia solid la,tq
— 012-682XXXX

Ok produk dah sampai. Thanks.
— 019-771XXXX

Thax so much..tempahan dh sampai..
— 013-940XXXX

Salam, dah dapat semalam. T’kasih.
— 018-209XXXX

A’kum En.Paksu, (for yr testimonial)… Semua order dah dapat, dlm keadaan amat baik, delivery cepat giler walaupun keseberang Sabah. T’Kasih!
— 016-682XXXX

Dah sampai, thanks, ingat ada free gift…heheheh
— 019-988XXXX

Brg sudah diterima. TQ.
— 012-641XXXX

Brg dh sampai, ada 3 rangka, sy dh pakai skrg,sy cuma pakai 1 je.
— 012-673XXXX

Brg dah sampai terimakasih banyak2.
— 019-426XXXX

Salam. Brg dah smpai. Tq. 1st day guna brapa jam bro.
— 014-888XXXX

Item ego ring dah terima. Tq
— 013-916XXXX

Pesanan dh diterima. Sgt efisien & blh dipercayai.
— 019-662XXXX

Tq. Barang da smpai.
— 019-437XXXX

T.q..cepat&cekap!
— 016-547XXXX

Salam. Brg sudah dpt bersama dgn hadiah. Terima kasih. -happy customer
— 012-364XXXX

Tq brang dh sampai, harap tidak menghampakn.
— 013-506XXXX

Terima kasih en.paksu. Brg sy dh smpai.
— 013-462XXXX

Sy dh dpt bungkusan dr tuan. trma ksh.
— 019-301XXXX

Tkasih service bagus
— 019-360XXXX

Ok barang dah terima.
— 013-430XXXX

Brg dh smpai..tq
— 013-849XXXX

Tk. Item tlh diterima dgn keadaan baik.
— 019-919XXXX

Dah dapat. tk
— 019-478XXXX

Tq. Bagus sistem anda. tahniah.
— 010-210XXXX

Dah terima rma kasih
— 017-410XXXX

Pesanan dah dpt. tq
— 017-648XXXX

Trma kaseh brng dah smp.
— 016-865XXXX

TQ. Tak ada masalah. Good service
— 012-952XXXX

al XXXX telah terima brg!apa website VVIP Akses?
— 019-246XXXX

Brg dh sampai.. TQ
— 010-306XXXX

Brg dah sampai smalam.thankyou.
— 017-213XXXX

Brg yg dipesan tlh selamat sampai.tk.
— 012-955XXXX

Terima kasih.produk dah sampai pagi ni.order semalam pagi ni dah sampai.memang cepat!
— 017-653XXXX

Salam,sye telh mnerime barng trsbut(vimax) pd ari khms so tks bnyk
— 013-975XXXX

Produk terima betul dan selamat. Thank Q 4 ur Good service and pack.
— 013-899XXXX

Brg dah sampai. Tq. Phero-x boleh bawa solat ke?
— 019-572XXXX

Brg yg dipesan telah terima. Tks.
— 012-218XXXX

Huh.. Thanks, siap ada free gift.. Tk banyak2
- 012-456XXXX
Thanks Paksu, atas refund duit… Susah nak cari orang sejujur Paksu, masa depan sy order yang lain pula..
-019789XXXX
TESTIMONI-TESTIMONI
PELANGGAN
Apa kata agama tentang nafkah batin suami terhadap isteri.. "Ada masalah jangan dok diam" - Nasihat dari Penceramah Agama Masa Kini Ustaz Azhar Idrus
Belajar Al-Quran Cara Mudah - Digital
Sebagai alternatif buat mereka yang ingin belajar & menghayati Al-Quran, memperkenalkan satu gajet terbaru yang dikenali sebagai Pen Al-Quran Digital.
Jus Ultramen - Merupakan minuman tenaga untuk suami isteri yang amat sedap & lazat. Anda perlu milikinya dan dikongsi minum dengan pasangan ANDA. Ianya mampu mengembalikan kehebatan seks ANDA & pasangan seperti dulu-dulu. Paksu amat yakin ANDA pasti terpikat dengan keenakkannya, perasa lemon.. Ramai mereka yang mencampurnya dengan air minuman 100 Plus (Ais) - Ringkas, Mudah, Advance & POWER!!!
Cincin Zakar Bergetar - V-Ring mampu memberikan 'keseronokan' luar biasa kepada ANDA & pasangan seperti testimoni ini... “Pada pengalaman saya V-Ring ini memberikan suatu penerokaan baru bagi yang telah lama berkahwin..kerana sebelum ini mereka belum pernah mengalaminya pasti tersenyum lebar selepas mengunakanya…sy menjamin 100%..bagi yg baru kahwin jadikan nya sejarah manis anda sehingga ke hari tua kelak..kekal mesra..yuhuuu..”  Jamal – Subang
Love Ring dipakai pada pangkal zakar. Manik-manik halus pula dituju pada klitoris atau kelentit isteri.   Manik-manik tersebut akan memberikan rasa nikmat pada faraj isteri. Ianya direka khas dan dapat membantu menghangatkan perhubungan berumahtangga suami dan isteri. "..Disebabkan ingin mencuba setelah terbaca di web paksu, sy telah beli dan hadiahkan seterusnya pakaikan pada suami... Mmg sesuatu pengalaman yang luarbiasa terutama kepada pasangan yang sudah lama berumahtangga seperti kami ini.." - Zulaika – Melaka
Kondom (Penis Sleeve) - Pelbagai bentuk kondom penis sleeve untuk lelaki bagi meningkatkan kehangatan dalam perhubungan rumahtangga suami isteri. Mampu membantu menjarakkan kandungan juga memberi kelainan dalam perhubungan dengan wujudnya duri-duri halus dan manik-manik kecil yang mampu memberikan rasa sensasi luarbiasa kepada isteri.. Boleh dipakai berkali-kali!! "..Paksu, pakej sleeve yang sy pesan dah smpi dah 3 hari lepas, lupa nak sms bgtau, hehe.. ptg ni sy masukkan lagi duit kawan berkenan pula, dia nak riversible, elephant... ada stok tak paksu?..." - Kamarul - Kuantan
Anje Rapat - Dicipta khas untuk mengetatkan dan merapatkan faraj wanita, kesannya adalah serta merta, guna bila perlu sahaja, boleh bertahan hingga 48jam. Kini anda benar-benar "RAPAT & KETAT" !! "..Malam tadi suami tewas dipangkuan sy. Suami memuji kerana kemutan sy sedangkan sy tidak mengemut. Terima kaseh anje rapat…."  - Rozita Kamal, Kuching, Sarawak
Cocoa Collagen Power Plus adalah minuman enak yang diadun dari biji kopi Arabica Brasil dan juga serbuk koko bermutu tinggi. Ia diperkayakan lagi dengan Marine Collagen untuk kecantikan dalaman dan juga Ekstrak Lobata serta Kacip Fatimah yang telah lama digunakan secara tradisi untuk kesihatan dalaman wanita. Ia minuman enak lagi berkhasiat. "..Rasanya sedap sangat. selepas habis 1 set saya rasa ada perubahan seperti breast saya lebih pejal. pecah ditumit kaki mula bercantum dan muka nampak lebih cerah.." - Liza, Melaka
Ayuzip V-Gin Lotion yang begitu lembut untuk mengembalikan dara anda. Diadun dengan kebaikan herba manjakani, mas cotek, sireh dan kacip fatimah, resepi istimewa ini diformulakan dengan campuran ekstrak lintah, berfungsi untuk mengeluarkan pheromone yang dapat menarik keinginan seksual pasangan melalui deria bau, memulihkan mati putik dan rasa dingin terhadap pasangan serta melambatkan menopause.
Produk pelincir seks peribadi wanita ini akan mengurangkan rasa sakit atau kurang selesa apabila zakar lelaki masuk ke dalam vagina. Masalah ini mungkin timbul disebabkan masalah faraj kering. Oleh itu pelincir seks peribadi wanita ini boleh membantu anda dan suami. Selain itu banyak kelebihannya disamping memberikan kenikmatan seksual luarbiasa, ianya juga akan mewangikan faraj wanita dengan haruman-haruman buah-buahan. Ini sudah tentu akan menaikkan mood suami anda.. Anda mesti milikinya 1 hari ini !!
Ayuzip Niplite - produk pencerahan puting payudara yang hebat untuk wanita. Boleh dikatakan 90% wanita yang sudah berkahwin dan menyusukan anak, puting payudara akan menjadi lebam, kusam dan gelap. Sebenarnya masalah ini boleh diatasi dengan menggunakan krim pencerah puting buahdada yang hebat ini. Kesan seawal hari ke-10 akan dapat dilihat.. Cubalah!! "..“Saya dah berjaya cerahkan puting buahdada saya, lepas tu saya terfikir & kreatif untuk gunakan di bahagian sulit saya pula… wow ianya berjaya juga, sekarang saya yakin bila bersama suami walau pada masa yang cerah…” – Fiza, Seremban
Kepada Pelanggan Kedaikuhebat yang telah membeli VIMAX dari laman ini, dan ingin menyertai program kenali VIMAX Original, sila download borang penyertaan Jom Kenali VIMAX 2012, lekatkan hologram myidaman yang sah, dan ANDA berpeluang memiliki Galaxy Note & Galaxy Tab! Isikan borang lengkap dan poskan ke alamat yang tertera diborang tersebut. Moga-moga ANDA adalah merupakan pelanggan yang bertuah!

Download Borang Galaxy Note Di Sini
Kapsul Herba Reload - Penambah Tenaga Lelaki dengan herba yang asli, tiada sebarang kimia, steroid, sildenafil dan 100% herba. Ubat kuat lelaki yang terbaik dalam kelasnya. Produk ini mendapat jualan ulangan yang tinggi dan ramai pelanggan mengatakan ia benar-benar "slow relief" dan natural... Jaminan pulangan wang diberikan!
Pam Angin Tayar Automatik - Mudah, ringkas, senang dibawa, letakkan di dalam bonet kereta ANDA, ia pasti bernilai bila sampai masanya. Bayangkan tayar kereta anda pancit tengah-tengah malam yang sunyi di highway yang gelap (bayangkan situasi ini), tentu menggerunkan anda!
DOA NABI ZAKARIA
Marilah kita sama-sama sentiasa memohon kepada Allah supaya mendapat zuriat dan keturunan yang baik. Moga dengannya, kehidupan dan Islam kita akan menjadi baik seterusnya kita sentiasa dalam Rahmat, Berkat & Redha Allah..

Kepada yang ingin mendapat zuriat, atau telah lama berkahwin tetapi belum di kurniakan zuriat.. sentiasalah ulang-ulang baca ayat Al-Quran ini, ianya pendek sahaja.. ia akan memberikan pahala yang besar kepada kita dengan membaca kalimat Allah iaitu Al-Quran.

Yakin kepada Allah atas segala-galanya. Moga dengan itu doa dan hajat kita akan di makbulkan Allah. Amin. Allahu'alam
ubat kuat lelaki untuk masalah lemah syahwat seks
PRODUK TEKNOLOGI
Pam Besarkan Payudara Automatik & Elektrik
wangian pheromone teknologi Rusia, Morgan Labs
Pam Angin Tayar Automatik
Vimax Biru Putih Ada Sildenafil
AWAS !!
Semoga ANDA Tidak Tertipu Dengan Perkara Ini.. Dapatkan VIMAX ORIGINAL Dari Paksu
Penawar Hebat Penyakit Kronik Tubuh Badan, IA BUKAN UBAT, Kejut Sistem Imun Badan Untuk Melawan Penyakit, Akhirnya Sembuh Seperti Sediakala.. Anda juga harus mengetahuinya.. KLIK SINI
Penawar Semua Penyakit, Kencing Manis, Darah Tinggi, Kolestrol, Jantung, Kancer dan lain-lain.. Insyaallah, yakin Allah jua yang menyembuhkan...
Ubat Kuat Lelaki Menaikkan Nafsu & Stamina Seks Suami
RAWATAN BARAH & SEMUA PENYAKIT. KEJUTKAN SISTEM IMUN BADAN UNTUK MELAWAN PENYAKIT

(Buat Hadiah Kepada Kawan2, Ibu-Bapa Atau Sesiapa Sahaja Yang ANDA Tahu Sakit, Tengah Berubat & Memerlukannya; Tindakan ANDA Itu Bernilai.....)
Ke Arah Rumahtangga Suami Isteri Yang Bahagia, Ceria, Mendapat Rahmat Dan Keberkatan Allah
Selamat datang diucapkan kepada pelawat-pelawat yang sudi datang berkunjung dan melawat kedai paksu (kedaikuhebat.com). Kedaikuhebat.com ini paksu telah tubuhkan sejak 2008 lagi. Ianya bertujuan untuk mewujudkan hubungan baik dengan pelanggan dalam menawarkan jualan kepada pelbagai jenis produk-produk yang amat berguna kepada pelanggan. Selain itu, hasrat paksu untuk menjadikan kedaikuhebat.com ini, sebagai medan untuk paksu sama-sama menyumbang untuk membantu pelawat-pelawat yang mempunyai masalah tertentu dengan menawarkan jualan atau membekal produk-produk yang spesifik yang mampu, Insyaallah menyelesaikan masalah  rumahtangga suami isteri pelawat-pelawat kedai paksu.

Oleh itu, bacalah isi kandungan dan penerangan produk sebaiknya, tentukan keperluan dan kemahuan anda, apa masalah yang anda hadapi.. seterusnya buatlah pesanan ANDA. paksu akan uruskan pesanan ANDA secepat mungkin selepas SMS pesanan. Pelanggan yang pernah membeli mana-mana produk dari kedai paksu akan mempunyai hak untuk memiliki kata laluan atau password LAMAN VVIP kedaikuhebat.com

Kehebatan - Kualiti - Kepercayaan. ANDA KEUTAMAAN KAMI

Salam Hormat.

:: Paksu ::
012-707 1981


- Ruangan VVIP akan di update dari masa ke semasa. Tk ~ paksu
TRANSFER FACTOR UNTUK SEMUA !!!
Jom sambil baca-baca
kita dengar radio...
<<<TERHANGAT, TERKINI, MODEN, PRAKTIKAL & RINGKAS>>> Menjadikan zakar lelaki kuat, besar dan panjang tidak sesukar mana lagi.. Kerana ada masa melakukannya dengan mudah, hanya ketika ANDA dalam bilik air. Senang kan? Tentu anda mandi, sekurang-kurangnya 2 kali sehari... Betul tak? Manfaatkan masa anda dengan Waterbuddy !!!
Waterbuddy - Alat Besarkan Zakar Lelaki
Membesarkan Zakar, Memekatkan Air Mani Lelaki
PLAYBOY MEDICAL DEVICE - Membesarkan zakar lelaki menggunakan kaedah bekam, teknologi sedutan dan tekanan yang tepat dari Amerika mampu memberikan perubahan pemanjangan zakar lelaki secara berkesan. Penggunaan yang konsisten sehari 10min akan mampu memberi perubahan saiz dalam masa 2 minggu sahaja. Penggunaan dalam tempoh lebih lama akan memberikan kesan yang amat baik. Juga mampu merawat mati pucuk!
<<keterangan lanjut>> RM200 (SM) RM210 (SS)
cara-cara membesarkan zakar lelaki
RM300 - free poslaju seluruh Malaysia
+ free 1 stallion cream
MEREKA SUDAH MENCUBA & MENDAPAT MANFAAT DARINYA !!
ANDA BILA LAGI...?
RUANGAN IKLAN SEWA
klik pada imej untuk maklumat lanjut
klik pada imej untuk maklumat lanjut
Kapsul Herba Reload Untuk Membantu Lelaki Mengembalikan Tenaga Dan Kekerasan Zakar Macam Zaman Muda-Muda Dulu !!!
Libido Gel mampu membantu suami untuk mengawal kegelian zakar yang melampau, seterusnya dapat bertahan lebih lama dalam hubungan seks!
Makluman Pada Pelanggan & Pelawat Paksu; Tarikh 28/08/2012 - 30/08/2012; ANDA Mungkin Alami Tidak Dapat Hubungi Paksu Menerusi Handphone; Kerana Ada Masa Teknikal Dari Provider, Paksu masih boleh dihubungi melalui kedaikuhebat@gmail.com. Maaf Atas Kesulitan Ini !